Pinkpop wordt weer drama, Dave Grohl valt opnieuw van het podium

Redactie 6 jun 2018 Entertainment

Dave Grohl valt en heeft opnieuw zijn been gebroken tijdens een optreden in het land des onheils, Zweden. Hij viel van het podium tijdens de opkomst op een festival in het Zweedse Göteborg. Gelukkig, het was allemaal een grap van de Foo Fighters. Pinkpopfans zullen het wel even warm hebben gekregen.

De stuntdubbel van Dave Grohl kwam in plaats van the man himself het podium op. Niemand had dat toen in de gaten en iedereen schrok zich natuurlijk bijna een gebroken been toen de ‘zanger’ van het podium viel. Gelukkig verloste Dave Grohl iedereen van een hartstilstand. Hij kwam na de stunt meteen het podium op. Geniale actie die alleen van de Foo’s kan komen.

Pinkpop

Het is inmiddels drie jaar geleden toen de frontman van de Foo Fighters van het podium viel en zijn been brak. Helaas voor de Pinkpop fans destijds, want de band werd geschrapt van het affiche. Dave beloofde de fans wel dat hij terug zou komen op het festival in Landgraaf. Beloofd is beloofd en de Foo Fighters zullen te bewonderen zijn op Pinkpop dit jaar.

Reageer op artikel:
Pinkpop wordt weer drama, Dave Grohl valt opnieuw van het podium
Sluiten