Dave Chapelle komt met drie nieuwe comedyshows

redactie 22 nov 2016 Entertainment

Het was lange tijd stil rond een van de onbetwiste koningen van de bulderlach. Maar Dave Chapelle keert terug mannen. In samenwerking met Netflix komt de Amerikaanse grappenmaker met drie stand-up specials die in 2017 zullen uitkomen.

Van die drie zal er één show exclusief voor Netflix worden gemaakt. De twee andere specials zijn een paar niet gereleasete shows van zo’n twee jaar oud, afkomstig uit het persoonlijke archief van Dave.

Lisa Nishimura, chef Documentary and Comedy bij Netflix heeft er het volgende over te zeggen: ‘’Dave Chappelle is a legendary voice in comedy — searing, vital and, now more than ever, essentialDave’s three new specials promise to be some of the most anticipated events in comedy, and we are honored he will mark his global return on Netflix.’’

Zo’n anderhalve week geleden was Dave voor het eerst sinds lange tijd weer eens op tv te zien, met zijn luid bejubelde optreden in Saturday Night Live. Netflix gaat vol voor comedy, want onlangs werd ook al bekend dat het voor twee nieuwe shows van Chris Rock liefst 40 miljoen dollar neertelt.

Bron: highsnobiety.com

Reageer op artikel:
Dave Chapelle komt met drie nieuwe comedyshows
Sluiten