Dankzij deze kruisboog kun jij de strijd aan op de werkvloer

Redactie 8 nov 2017 Entertainment

Heb jij collega’s die al maanden het bloed onder je nagels vandaan halen, maar je wraakacties hebben nog niet geleid tot succes? Wij hebben de oplossing! Uncommon Carry, een bedrijf dat zich om de een of andere reden specialiseert in speelgoedkruisbogen, introduceert de ‘Ghost Hunter One’, een miniatuur kruisboog die tandenstokers schiet. Waarom ook niet. 

Het maakt het wel tot het ultieme wapen voor een broeierige kantooroorlog. Het handgemaakte, roestvrijstalen apparaat kan tandenstokers tot wel 15 meter afvuren en bevat een infraroodlamp die ervoor zorgt dat je je doelwit precies op de juiste plek kunt raken. Kijk je wel uit voor de ogen? Als je de luchtverkeersleider vol in z’n iris raakt heeft hij straks geen werk meer, en jij daarna ook niet, moet je allemaal niet hebben.

Je moet er wel een paar tientjes voor over hebben, maar voor $80 is deze kruisboog van jou. De ‘Ghost Hunter One’ is niet het enige exemplaar wat Uncommon Carry verkoopt. Naast de kruisbogen hebben ze ook het miniatuur kanonnen. Mochten de tandenstoker toch niet effectief genoeg zijn dan is het tijd voor de kogelvariant.

Ghost Hunter One

Ghost Hunter one

Our silver miniature bows aid in fulfilling your day with fun when you get bored! #uncommoncarry #cool #fun #coolgadgets #instafun #miniaturebows #miniature #bows #bow #crossbow #bored #unique #modern

A post shared by Uncommoncarry (@uncommoncarry) on

Contemporary toys for those long days where you just need to blow some steam. #bows #crossbows #uncommon #uncommoncarry #toys #archery #shoots #modern #lifestyle #instafun

A post shared by Uncommoncarry (@uncommoncarry) on

Foto’s: Uncommon Carry

Reageer op artikel:
Dankzij deze kruisboog kun jij de strijd aan op de werkvloer
Sluiten