Verstand op nul en we bingen de heerlijke tv serie Dallas Cowboy Cheerleaders

Zin om even overdonderd te worden met het meest Amerikaanse programma dat je in tijden gaat zien? Check. Het is dan wel waanzinnig Amerikaans, maar dat maakt het niet minder mooi. Wil je even wat kijken en je brein niet te veel laten kraken, maar wel even lekker genieten van wat mooi vrouwelijk schoon, dan zit je met de tv-serie Dallas Cowboy Cheerleaders helemaal goed. Al helemaal op een brakke dag!

Elke dag rond de klok van half zeven zendt MTV deze serie uit en we zeggen het niet vaak, maar denk je ‘wauw’ bij deze vrouwen, dan moet je 100% even checken. In de serie volg je het cheerleaderteam van NFL-club Dallas Cowboys.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dallas Cowboys Cheerleaders (@dccheerleaders)

NFL

De Dallas Cowboys Cheerleaders zagen het levenslicht in 1961, een jaar na de oprichting van het team door de NFL. Over het succes van het cheerleading-team gedurende tientallen jaren vertelde regisseur Finglass aan NBC: “Het vereist energie, enthousiasme en passie om een organisatie relevant te houden en constant aan de top te blijven.” Met het nieuwe footballseizoen in volle gang, zijn de Dallas Cowboys op zoek naar nieuwe cheerleaders om het team te versterken. Dus, op zoek gaan naar nieuw talent, is iets waar deze vrouw wel kaas van heeft gegeten.

Beroemdheden

In de afgelopen paar jaren hebben de cheerleaders opgetreden met grootheden als Queen, Aerosmith en Cirque du Soleil. “Ze schitterden in Saturday Night Live, van Oprah tot Jay Leno en elke andere show daartussenin. De camera’s legden dat allemaal vast aan de zijlijn en trokken zo de aandacht van het hele land en dat alles zorgde echt voor een enorme ontploffing. Toen ging de aandacht sky high.” Kat, een lid uit het vierde jaar (zo werken ze echt) voegde toe: “Kelli zegt altijd dat we een boeket bloemen zijn en ik denk dat dat de beste vergelijking voor ons is”. Ook Dolly Parton liet haar kunsten zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dallas Cowboys (@dallascowboys)

Dallas Cowboys Cheerleaders

De dames zijn in het begin wellicht lastig te onderscheiden, maar het merendeel ziet er zeer fraai uit. Dus je ogen zullen het ongetwijfeld leuk vinden. Weet je even niet wat je moeten kijken op zo’n druilerige avond, check deze Dallas Cowboys Cheerleaders dan vooral even. Hoef je weinig hersenspinsels op los te laten, het kijkt gewoon lekker weg en je zit zo in het wereldje van deze pareltjes. Wil je weten wanneer het op tv is? Klik even hier.

Reageer op artikel:
Verstand op nul en we bingen de heerlijke tv serie Dallas Cowboy Cheerleaders
Sluiten