Daily Paper lanceert vette kledinglijn in samenwerking met Havana Club

Twee werelden vallen samen in een ultieme streetwear collectie. Dit krijg je als de Cubaanse vibes mixt met de pure Amsterdamse streetstyle. De streetwear is geïnspireerd op Cuba, uitgevoerd in de authentieke Daily Paper stijl. Op 26 januari wordt de collectie gepresenteerd in Antwerpen.

Zo’n samenwerking komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht kletteren. De rummakers van Havana Club en het toffe modemerk Daily Paper delen hun Afrikaanse roots én de liefde voor street culture.

Acht kledingstukken

Van deze samenwerking zijn acht kledingstukken uit voort gevloeid. Het leuke is dat er verschillende facetten van beide merken terug te vinden zijn in deze kledingstukken. De inspiratie werd gehaald uit de Cubaanse traditie van Havana Club en de creatieve stijl van Daily Paper, zo zijn er verwijzingen naar de beroemde Cubaanse gouden kettingen.

Goud en zwart

De kekke kledinglijn bestaat hoofdzakelijk uit de kleuren goud en zwart. Stijlvol dus! De collectie bestaat uit een T-shirt, een Cuban shirt, een hoodie, een coach jacket,1 een riem, een sjaal, een vergulde veldfles en een unieke special edition Havana Club 7 Años fles. Alle items worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 250 stuks en zijn verkrijgbaar vanaf 26 januari via de Daily Paper webshop Het is behoorlijk exclusief, dus wees er snel bij.

Win een plek voor de Cuban Links Academy

Yes! Er valt ook iets te winnen. De Cuban Links Academy draait om de gedeelde drive om jonge creatievelingen te helpen ervaring op te doen en  een stukkie erkenning te krijgen. De drie prijswinnaars volgen een week lang workshops van toonaangevende experts in de industrie. Deelnemen kan tot 24 januari.

Reageer op artikel:
Daily Paper lanceert vette kledinglijn in samenwerking met Havana Club
Sluiten