Daan Boom maakt carrièreswitch en wordt rapper

We hebben allemaal een droom. Sommige mensen willen graag racecoureur of voetballer worden. Daan Boom heeft altijd al een fascinatie voor hiphop en rappers gehad en besloot dus om rapper te worden. We geven hem al props voor het volgen van zijn droom. De vraag is alleen: hoe dan?

Daan Boom

Voor wie hem niet kent: Daan is programmamaker en presentator van o.a. Streetlab. Ook heb je hem kunnen zien in het programma Maestro. Hij heeft dus besloten om een nieuw beroep bij zijn naam toe te voegen: rapper. Nee, Daan Boom is niet een perfecte naam voor een rapper. Daarom is hij omgedoopt tot ‘The Dean’. Toch laat hij zijn roots niet helemaal los. Over zijn weg naar een carrière als rapper is een nieuwe webserie gemaakt met de toepasselijke naam ‘The Dean’. Het is natuurlijk niet echt gebeurd als je het niet vastlegt op beeld. Spannundd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daan Boom (@daanboom)

The Dean

Het blijkt moeilijker te zijn dan gedacht om een rappers carrière op te bouwen én serieus genomen te worden. In de trailer van deze serie is te zien hoe Daan het idee oppert om rapper te worden. Ook komen bekende gezichten, zoals Bizzey, Josylvio en Donnie al voorbij. Samen met zijn vrienden van Streetlab, Stijn van Vliet en Tobias Camman, is Daan blijkbaar al twee jaar in het geheim bezig met dit hele project. Of het Daan lukt om zijn droom in vervulling te laten gaan, zullen we gaan zien in zijn serie. We moeten eerlijk zeggen dat de trailer ons aardig nieuwsgierig heeft gemaakt naar de aankomende afleveringen. Check hier de trailer om meer te weten te komen!

The Dean is vanaf 13 mei elke donderdag om 15:00 te zien op Daan’s YouTube kanaal.

Reageer op artikel:
Daan Boom maakt carrièreswitch en wordt rapper
Sluiten