Cristiano Ronaldo verdient bakken met geld met nieuw contract bij Real Madrid en Nike

redactie 9 nov 2016 Entertainment

Cristiano Ronaldo is nog niet voldaan, zelfs niet nadat hij tot 2021 heeft bijgetekend bij zijn club Real Madrid. Die dollartekens zijn nog niet uit zijn ogen verdwenen, dus tekent hij een levenslang contract met Nike. Net als zijn voorganger Lebron James.

In Madrid verdient Ronaldo volgens Forbes al meer dan vijftig miljoen dollar per jaar aan salaris en bonussen. Daar komt dat megacontract van Nike dus nog bij. Volgens TMZ kan hij daardoor één miljard dollar in zijn zak steken. Een sponsordeal ter waarde van 1 miljard dollar. Holy shit. Hierdoor heeft hij de titel van ‘best betaalde atleet ter wereld’ nog steviger in handen.

Ronaldo hoeft zich al geen zorgen te maken om zijn bankrekening, maar op deze manier hoeft ook het zoontje van zijn zoontje van zijn zoontje en daar de neefjes van een leven zonder financiële zorgen voor zich. 

Sinds 2003 zit de Portugees al bij het Amerikaanse sportmerk. In al die jaren droeg hij al meer dan 60 verschillende Nike Mercurial schoenen.

‘I have a great relationsship with this brand. I have great friends here in the company. This is my brand,’ aldus Cristiano die dit jaar z’n vierde Gouden Bal hoopt (en ook wel verdient) te ontvangen. Bij die uitspraken kunnen we ons wel wat voorstellen als je zo’n deal sluit.

Zwemmen in het geld

Reageer op artikel:
Cristiano Ronaldo verdient bakken met geld met nieuw contract bij Real Madrid en Nike
Sluiten