Laat je zoon nooit in je gloednieuwe Ford Mustang rijden 

Het kopen van een auto is een van de mooiste momenten die je als man kunt meemaken. Zeker als het een dikke Mustang is. Wees er maar goed zuinig op, want je wilt niet in hetzelfde schuitje zitten als deze knakker, die met eigen ogen ziet hoe zijn zoon zijn vers gekochte Ford Mustang meteen de muur inrijdt. 

Mustang

In een land waar niet iedereen overweg kan met een handbak, is het heel verstandig dat een beveiliging ervoor zorgt dat een auto niet start zolang de koppeling niet is ingedrukt. In Amerika zijn handgeschakelde auto’s al geruime tijd met dit preventiemiddel voorzien. Zo schiet een auto niet in een keer naar voren tijdens het starten als hij nog in de eerste versnelling staat en de koppeling is niet ingedrukt. Daar wordt een hoop geld en gedoe mee bespaard.

Beveiliging

De beveiliging werkt helaas niet meer zodra de auto gestart is, anders gaat het rijden nogal lastig. Zo ontdekt ook de zoon van de eigenaar van deze Ford Mustang. Hij start de handgeschakelde ponycar en laat de koppeling direct schieten. De Ford schiet naar voren en komt tot rust tegen een betonnen muur. Gelukkig is het geen massief beton, waardoor de schade nog enigszins meevalt, maar toch blijft het pijnlijk om te zien.

Reageer op artikel:
Laat je zoon nooit in je gloednieuwe Ford Mustang rijden 
Sluiten