Corona gaat bier op de markt brengen met THC erin

Redactie 1 nov 2017 Entertainment

Als er iets is waar je naar uitkijkt is het dat eerste slokje van je koude biertje op de vrijdagmiddag. Na een heftige werkweek smaakt ‘ie éxtra lekker. Voor een ander is het opsteken van een jointje het ultieme relaxmoment. Corona komt nu met een geniaal plan om deze twee eens te combineren.

Sowieso geeft een Corona’tje dat lekkere exotische effect, voor een split moment begeef je je even in zuidelijke sferen. Het bedrijf achter dit fijne biertje, Constellation Brands, gaat op een nieuw drankavontuur. Ze hebben namelijk geinvesteerd in het bedrijf Canopy Growth Corp. Corona bezit nu maar liefst 10% van dat bedrijf. Canopy is het grootste bedrijf ter wereld dat in cannabis handelt. Nu is het idee er om een bier te ontwikkelen gemixt met THC (het stofje waar jij lekker high van wordt).  Dubbel pret dus! Lekker stronken worden. Toch kan alcohol met hasj of wiet ook vervelende effecten geven wanneer je van beiden teveel neemt. De nieuwe corona zal de hoeveelheid THC binnen de perken houden, gewoon een heerlijk verfrissend drankje gaat het worden!

Zodra het bedrijf de “fusie” bekendmaakte, steeg Constellation Brands meteen op de markt! Dit belooft dus een goede deal te worden. Het is niet het eerste bedrijf dat een drankje op de markt brengt met THC erin, maar dit zal absoluut de meest bekende worden met het teamwork van zulke mega bedrijven!

Foto: Wikimedia Commons

Lad Bible

Reageer op artikel:
Corona gaat bier op de markt brengen met THC erin
Sluiten