Constellation is dé nieuwe sci-fi serie op Apple TV+ die je moet zien

Apple TV+ verwent ons met de nieuwe sciencefiction serie Constellation. Een van onze favorieten Breaking Bad-acteurs, Jonathan Banks, speelt een grote rol in deze serie, dat belooft ons dus een hoop!

Constellation gaat over een astronaut genaamd Jo, gespeeld door Noomi Rapace. Ze gaat de ruimte in, waar ze een ongeluk krijgt in aan boord van het ruimtestation. Ze keert gelukkig terug op de aarde, maar daar lijkt alles zijn veranderd.

Constellation

Er zijn dus veel dingen veranderd wanneer Jo terugkeert op aarde. De band met haar dochter is anders. Zo anders zelfs dat haar dochter het idee helemaal niet meer heeft dat Jo haar moeder is. Ook staat er ineens een piano in Jo haar huis, terwijl ze nog nooit piano heeft gespeeld. Deze meeslepende serie neemt je mee op reis door het menselijke brein van Jo.

Jonathan Banks

We zien niemand minder dan onze Breaking Bad-favoriet Jonathan Banks in de Apple serie. Hij speelt in deze serie niet een, maar twee rollen. Nou horen we je denken, hoezo dat dan? Maar hij speelt een tweeling. Hij kruipt in de rollen van Henry en Bud. De tweelingbroer Bud krijgt te maken met allerlei duistere obsessies en Henry is de NASA-leider, die alles te maken heeft met het ongeluk van Jo in het ruimtestation.

Recensies

Op de online database voor films en series IMDB scoort de serie een score van 7,1/10, wat voor het strenge platform een bovengemiddelde score is. Ook spraken veel mensen zich op een positieve manier uit op X over de nieuwe sciencefiction serie.

 

We kunnen van maar liefst acht afleveringen genieten in seizoen 1 van Constellation en deze zijn allemaal te zien op Apple TV+.

Reageer op artikel:
Constellation is dé nieuwe sci-fi serie op Apple TV+ die je moet zien
Sluiten