Conor McGregor zet heel Liverpool op z’n kop

Redactie 13 apr 2017 Entertainment

Conor McGregor’s leven staat op het punt te veranderen. De 28-jarige UFC kampioen is nog maar een paar weken verwijderd van het vaderschap en iedereen die in deze positie heeft gestaan weet dat er dan nog maar één ding op zit: Feesten alsof je leven ervan af hangt. Ja, Conor zijn ‘fissa’s’ gaan ietsjes anders en de kleding die hij draagt hebben wij ook niet thuis hangen. Gelukkig heeft hij  Instagram en nieuwsgeile journalisten die hem overal volgen zodat wij mee kunnen genieten van zijn absurde weekend.

Calm down, calm down… I’m here all week.

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

 

McGregor ging helemaal loco afgelopen weekend en arriveerde in stijl. Hij vloog in zijn witte private jet naar Liverpool en rolde in een nog wittere Rolls Royce naar Grand National, een beroemde Britse paardenrace.

C MAC G MOTHERFUCKER

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Na een vermoeiende dag bij de race bedacht McGregor nog eventjes naar discotheek Mansion te gaan maar werd onderweg met zijn Rolls Royce aan de kant gezet door de politie. Waarom? Hij zal wel wat geschreeuwd hebben.

In de club waar honderden fans op hem stonden te wachten ging het er ook lekker aan toe en hadden fans de dag van hun leven.

I actually got to shake @thenotoriousmma’s hand….. unreal scenes last night??

Een bericht gedeeld door Luke Gains (@lukegains) op

Wow…. What A Party That Was!!! @TheNotoriousMMA Took The Roof Off Mansion Last Night!!!! What A Guy!!! ???? #Notorious #TheMacLife

Een bericht gedeeld door Mansion Liverpool (@mansionliverpool) op

Na zijn roes uitgeslapen te hebben in het Hilton Liverpool belandde hij ook zondag avond weer in de clubs in dit keer bracht hij zijn megaster aura mee naar Empire, een club in het centrum van Liverpool.

We have had an incredible weekend here at Empire. Not only did we host 4 huge Aintree Races After Party events … we also had UFC Super Star CONNOR MCGREGOR > @thenotoriousmma … along with a number of other famous faces join us by choice. We are very fortunate to be able to attract these high profile stars and we also thank every person that partied with us across the 4 days. … Here is a snap shot of the Daily Mail (Sport) covering the moment Connor Mcgregor walked into our venue. Keep an eye out for more pictures to follow. #empirenightclub #liverpool #seelstreet #sundayfunday #sundayclub #sundaynight #sundayvibes #supersunday #connormcgregor #ufc

Een bericht gedeeld door Empire Liverpool (@empireliverpool) op

The day after was hij in Huyton, een plek waar wij nog nooit van gehoord hebben, en vond hij het leuk op de motorkap van een hele dikke bak te gaan staan.

Liverpool we run your entire city

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

Maar laat deze foto nou net het mooie zijn aan heel dit verhaal. De auto waar McGregor op staat is eigenlijk een huurauto en de eigenaar van het verhuurbedrijf was niet zo blij met Conor zijn voetafdrukken op de motorkap…

“He stood on the car acting like it is his own,” zei een woordvoerder van Platinum Executive Travel tegen de Liverpool ECHO. “It is not his own.” Volgens ECHO dreigt het bedrijf met gerechtelijke stappen. Wat denken jullie datMcGregor daarvan vind?

Reageer op artikel:
Conor McGregor zet heel Liverpool op z’n kop
Sluiten