Conor McGregor vernietigt Eddie Alvarez in legendarische UFC 205

redactie 13 nov 2016 Entertainment

Ja ja. He has done it again! The Notorious heeft vannacht geschiedenis geschreven door Eddie Alvarez te beaten in UFC 205. Het was op voorhand al een historisch gevecht. Allereerst omdat de UFC voor het eerst werd georganiseerd in New York (MMA was tot voor kort nog verboden was in de Big Apple). Maar de belangrijkste reden is toch wel dat een UFC-vechter voor het eerst titelhouder kon worden in twee verschillende gewichtsklassen.

Die eer gaat nu naar Conor McGregor. De Ier met de grote waffel is naast titelhouder in de Featherweight Championship, nu ook de koning van de Lightweight Championship.

Kampioen worden

Nog maar een jaar geleden was Conor te sterk voor José Aldo toen hij hem in 13 seconden K.O. sloeg. Gister deed hij dat dunnetjes over bij Eddie Alvarez. In de eerste ronde was de Amerikaan al rijp voor de sloop en stond hij op het randje van een roemloze aftocht, maar in ronde twee werd zijn pleit definitief beslecht. Een ferme pompert van de linkervuist van McGregor was te machtig voor Alvarez waarna hij K.O op de grond neerviel.

Na het gevecht wist McGregor weer de lachers op zijn hand te krijgen met heerlijke opmerkingen als ‘They are not on my level.’ en ‘I would like to take this chance to apologize… to absolutely nobody. The double champ does what the fuck he wants!’.

Wat een ontzettende eindbaas is het toch ook.

En beelden van het backstage interview na zijn overwinning:

Reageer op artikel:
Conor McGregor vernietigt Eddie Alvarez in legendarische UFC 205
Sluiten