Haal je eigen Condoomdiploma en win een pakket condooms

redactie 12 Jul 2019 Entertainment

Lekker gewerkt, pik. Eindelijk die leuke chick in je bed gekregen en je bent ready to go. Hét moment is daar. Hét moment waarover je al natte dromen hebt gehad en waarbij je grote vriend al omhoog gaat staan bij de gedachte aan haar naakte lichaam. Je kan aan niets anders meer denken en hebt gewoon zin in een verhit potje stomende seks. Maar voordat je begint: vergeet de bescherming niet! Op het moment suprême denk je hoogstwaarschijnlijk niet gelijk aan een condoom, maar mogen we je even waarschuwen: you better be safe than sorry. Je wilt niet dat je later een belletje krijgt met het verhaal dat je vader wordt of jeuk aan je plasser krijgt als blijkt dat je een soa hebt opgelopen. 

Om je voor dit fiasco te behoeden heeft de Condoomfabriek.nl een geniale uitvinding bedacht. Je kan namelijk je eigen Condoomdiploma halen. Met het Condoomdiploma wordt je kennis getest en als je slaagt voor de test dan krijg je drie gratis condoom. Hoppa, makkelijk verdient toch! Kan je ook weer toevoegen aan je overwinningslijstje naast je veterstrikdiploma, zwemdiploma en schooldiploma. Misschien kan je zelfs nog even langs oma gaan om trots te laten zien? Krijg je er misschien nog een tientje voor ook.

Head Condom GIF - Find & Share on GIPHY

Weinig condoom gebruik

Uit onderzoek blijkt dat we steeds meer wisselende sekspartners hebben. Datingsapps als Tinder maken het steeds makkelijker om een beurt te scoren. Uit ditzelfde onderzoek blijkt dat maar liefst 85% van de jongeren geen tot nauwelijks connies gebruiken tijdens de seks. Deze combinatie zorgt ervoor dat de vraag naar soa-testen toeneemt.  Condoomfabriek was erg geschrokken van deze uitslag en besloot daarom het Condoomdiploma tot leven te roepen.

Win win win

Natuurlijk zijn wij de moeilijkste niet en willen we graag dat onze broeders het veilig doen. We geven daarom een condoompakket weg! Welke Casanova uit jouw vriendengroep kan wel zo’n pakket gebruiken? Tag hem op Facebook en wie weet is hij binnenkort klaar om er (veilig!) op los te gaan. Gun hem ook gelijk zijn Condoomdiploma of maak de test zelf!

Reageer op artikel:
Haal je eigen Condoomdiploma en win een pakket condooms
Sluiten