Dit verbluffende Colorado-complex van tientallen miljoen is het huis van je dromen

We zaten laatst uit verveling op de Amerikaanse Funda te loeren (niet tegen de baas zeggen) en raad eens wat we tegenkwamen? Dit verbluffende Colorado-complex van 21.5 miljoen dollar, die in feite een dromerige mix is van rustieke Rocky Moutain-vibes en pure luxe. Het is het soort plek dat je je zou voorstellen in een film of in de wildste fantasie van een miljardair. We geven je alle ins-en outs van dit nederige stulpje.

Probeer je dit in te beelden: een paradijs met tien slaapkamers gelegen in de buurt van Telluride, omringd door de adembenemende schoonheid van de Rocky Mountains. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Deze plek is niet zomaar een huis, het is een ware compound. Met twee gastverblijven, want wie wil nou niet deze plek ervaren met je beste vrienden.

Foto : Josh Johnson / Compass

Overview

Laten we het nu hebben over de kern van de zaak. Familie, vrienden en zelfs het personeel leiden een goed leven in die tien slaapkamers en tien badkamers. Verspreid over bijna een hectare, omvat de 16.300 vierkante meter aan woonoppervlak het hoofdgebouw, twee vrijstaande huisjes en een studio-appartement. Het huis heeft een lift in het stenen en houten hoofdgebouw van drie verdiepingen. En voor de ijskoude winterdagen is er een verwarmde garage voor vijf auto’s. Praktische luxe, toch?

Foto : Josh Johnson / Compass
Foto : Josh Johnson / Compass

De gastenkamers zijn niet alleen maar alledaagse ruimtes, ze bieden een schilderachtig uitzicht en velen hebben hun eigen open haard.

Foto’s : Josh Johnson / Compass

Master bedroom baby!

Laten we het over de master bedroom hebben. Het is alsof je een vijfsterrenhotel binnenkomt met een zen-eigentijdse sfeer. De kamer heeft een zithoek met views op de bergen, een open haard en een omhullend balkon. Oh, en de badkamer is in spa-stijl en er is een inloopkast zo groot als de achterkamer van een warenhuis, perfect voor al die puffers en parka’s.

Foto’s : Josh Johnson / Compass

Foto : Josh Johnson / Compass

Binnenspeeltuin

Als het te koud is om naar buiten te gaan, verandert deze plek in een binnenspeeltuin. Twee bars met wederom een open haard en uitzicht op de bergen, een speellounge met nog een bar, een pooltafel, een bioscoop en niet te vergeten… een bowlingbaan! Er is letterlijk aan alles gedacht, mag ook wel voor die prijs. Voor 21.5 miljoen dollar moet je een aardig tijdje sparen.

Foto’s : Josh Johnson / Compass

Foto: Josh Johnson / Compass

Maar goed, dromen mogen we toch? We gaan nu even rekenen op de redactie om erachter te komen met hoeveel vrienden we de kosten moeten delen om deze droom werkelijkheid te maken. Misschien kunnen we een GoFundMe starten of zoiets?

Reageer op artikel:
Dit verbluffende Colorado-complex van tientallen miljoen is het huis van je dromen
Sluiten