De old school COD-dagen zijn terug met de nieuwe COD Modern Warfare reboot

redactie 17 Sep 2019 Entertainment

De nieuwste game van Activison is een gebaseerd op een oude geliefde. De nieuwe Call Of Duty: Modern Warfare is het begin van een nieuwe series. Ze heeft nog dat nieuwe randje waar iedereen in het begin voor viel, maar ook al het vertrouwde. Beter dan dit gaat het dan ook niet worden voor de fan boys onder ons.

Old school in een nieuw jasje

Deze nieuwe game is het perfecte voorbeeld van een goede mix. Zo weten ze de nostalgie van voorgaande spellen te combineren met de nieuwste game-technieken. Als we heel eerlijk moeten zijn waren de futuristische COD-games zoals, Infinite Warfare gewoon K-U-T. Ze hadden gewoon niet datzelfde gevoel als de voorgaande games, ondanks dat de gameplay veel smoother en nieuwer was. Nu lijken ze met Modern Warfare het perfecte toverdrank gevonden te hebben. De game beschikt over de nieuwste graphics en beste game-engine. Dingen als over obstakels klimmen, wat niet in alle voorgaande spellen lekker ging, gaat nu nog veel beter en dat maakt de game een stuk realistischer.

View this post on Instagram

? E3 2019 #ModernWarfare

A post shared by Call of Duty (@callofduty) on

Tactical genius

Ook is de game veel strategischer geworden. Je kunt nu echt met je maten aan een strak gameplan werken en dus hoef je niet alleen maar dom in het wild te schieten. Er zijn tanks te zien en bekende specials als de care-packages. Ook kun je in alle hoeken en gaten binnen de  ruimtes terecht en kun je deuren openen en sluiten. Dit is dan ook een absolute gamechanger voor de vervelende mannetjes die er van  houden om te campen. Wij zien de controllers nu al door de lucht vliegen. Ook zullen de ‘je moeder’ berichtjes weer worden verzonden. Al met al dus een heerlijke throwback naar vroeger!

Relaese-date

De game verschijnt op 25 oktober. Nog een paar nachtjes slapen dus. Wel is er al een toffe trailer uit. Bekijk deze eens grondig, zodat jij straks lekker al die gefrustreerde ‘je moeder’ mannetjes kan inmaken.

Reageer op artikel:
De old school COD-dagen zijn terug met de nieuwe COD Modern Warfare reboot
Sluiten