Club MAD FOX wil Nederland leren feesten als bazen

Redactie 21 feb 2017 Entertainment

Half Nederland is ondertussen al naar de Toppers geweest of is afgereisd naar het zuiden van ons landje om Groots met een zachte G te aanschouwen en met meters bier te gooien. Dat is natuurlijk mooi en het zijn geweldige spektakels. Maar waar kun je in Nederland naartoe als je eens naar een High Class-party wil?

Champagne GIF - Find & Share on GIPHY

In onze hoofdstad opent 30 maart club MAD FOX de deuren en gooit gelijk een gigantische reeks knalfuifen om het publiek te overtuigen voortaan naar Amsterdam af te reizen wanneer het tijd is voor feest. Alles draait om een luxe high-end ervaring. De gasten worden met de beste service behandeld en zullen niks tekort komen.

Party GIF - Find & Share on GIPHY

Het is ondertussen wel eens tijd dat we in Nederland een club krijgen waar je ongegeneerd champagne kan drinken en flessen kan bestellen in plaats van Dropshot shotjes achterover slaan in een louche bar/dancing. Momenteel zetten wereldsteden als New York en Londen de toon als het gaat om de meest exclusieve elite feesten. Het concept van dit soort partijtjes wil MAD FOX maar wat graag hier introduceren.

Party GIF - Find & Share on GIPHY

Je kan in de nieuwe toko tafels voor je gezelschap reserveren om naar de feestgangers te kijken terwijl je een drankje naar binnen werkt waarvan je de naam niet kan uitspreken. Ideaal als je een voetballer bent met money to burn, maar MAD FOX wil niet vergeten waar het uiteindelijk om draait: feest. Daarom is de club volgepropt met de beste audio-installaties (Function One) en kunnen er lichtshows gegeven worden die je in het International Space Station zonder verrekijker kan volgen. Amsterdam is de House Hoofdstad van Nederland, dus er zullen ongetwijfeld een aantal beestachtige beats losgelaten worden in deze nieuwe uitgaanstempel. Wij prefereren nog altijd een donkere stroboscoopkelder zonder poespas, maar dit zou wel eens een leuke aanvulling worden op het nachtleven.

Reageer op artikel:
Club MAD FOX wil Nederland leren feesten als bazen
Sluiten