Kledingmerk CLUB 24 brengt T-shirt uit die jouw vrijmibo makkelijker gaat maken

Hoe ideaal zou het zijn als je de kleding die je draagt voor op werk aan kan houden als er spontaan gedacht wordt om vanuit werk een avondje de kroeg in te gaan? Meestal is dat geen optie, zonde van die nette kleding natuurlijk. CLUB 24, een nieuw Nederlands kledingmerk, heeft hiervoor een op maat gemaakte oplossing. 

Het nieuwe kledingmerk lanceert een dag en nacht T-shirt. Also known as: ‘The Freedom Fit.’ Perfect voor jouw werk en nog perfecter voor een gelikte outfit na werktijd. Flaneren kun je leren en dit T-shirt is dan ook zeker geen miskoop. Op de redactie hebben wij onderhand allemaal zo’n lekker T-shirtje!

The Freedom Fit T-shirt

CLUB 24 lanceert ’s werelds eerste dag en nacht T-shirt. Een T-shirt van hoge kwaliteit perfect voor een zakelijke werkdag en voor een avond met je collega’s in de plaatselijke kroeg. Geen gezeul met extra kleding, je hoeft het spontane idee van een drankje doen niet af te zeggen en je hoeft je niet om te kleden thuis. Dat is toch meer dan ideaal? Het Freedom Fit T-shirt is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, dus je loopt niet elke vrijdag in hetzelfde shirt rond op kantoor. Het T-shirt is tijdloos, maar gaat helemaal met de trend van nu mee. Mocht je nou dagelijks in pak naar werk moeten is dat ook geen probleem. Met dit T-shirt flaneer jij over de werkvloer. Op het moment dat de klok 17.00 uur slaat, gaat dat jasje natuurlijk uit en zijn alle ogen op jou gericht met je waanzinnige Freedom Fit T-shirt.

CLUB 24

CLUB 24 bestaat pas sinds juni 2022, maar is nu al het merk van het jaar. De eigenaren van het merk probeerden een T-shirt te ontwerpen van hoge kwaliteit die je kan dragen bij verschillende gelegenheden. Een probleem waar iedereen wel last van heeft. We zijn het kledingmerk dan ook belachelijk dankbaar voor het ontwerpen van The Freedom Fit T-shirt, want hoeven we niet elke vrijdag met verschillende tassen naar kantoor te komen. Oh ja, we willen je dan ook effe erop attenderen dat je het T-shirt hier kan bestellen. Sla je slag en scoor die Freedom Fit!

Reageer op artikel:
Kledingmerk CLUB 24 brengt T-shirt uit die jouw vrijmibo makkelijker gaat maken
Sluiten