Clint uit First Dates is een chille baas die wel raad weet met divagedrag

Redactie 3 jan 2018 Entertainment

Gisteravond stond weer een nieuwe aflevering van BNN-programma First Dates op het programma. Het programma is overgewaaid uit de UK, maar lijkt dit jaar definitief een plaatsje in het Nederlandse tv-landschap te hebben veroverd. Format is simpel: twee mensen gaan op date in het First Dates-restaurant en daar zijn camera’s bij om alles vast te leggen.

Vorige week zagen we een ongelukkige date tussen twee gays die elkaar niet echt leuk vonden, gisteravond stond de date tussen de 22-jarige Pascalle en de 25-jarige Clint op de agenda. Al snel bleek dat Pascalle een beetje een divaatje is. Die wil dat als zij ’s ochtends haar make-uppie zit te doen, dat haar man een bakkie voor haar gaat zetten. Clint is het type die daar wel raad mee weet. ‘Je mankeert toch niks aan je handen of wel?’

Nou ja, dat ging zo verder en verder. Heel televisiekijkend Nederland smulde er gisteravond van en we moeten zeggen: het is ook genieten. Een datingshow zoals een datingshow zou moeten zijn. Check een deel van de date tussen Clint en Pascalle hieronder en mocht je het hele fragment kunnen zien, dan kun je terecht op uitzending gemist vanaf minuut 25.

Reageer op artikel:
Clint uit First Dates is een chille baas die wel raad weet met divagedrag
Sluiten