Krijgen we binnenkort een James Bond film van Christopher Nolan?

Het zal vast niet al te lang meer duren voordat de wereld niet meer verdeeld is in roze versus grijstinten, Barbie versus Oppenheimer. Nadat Barbenheimer alle records aan flarden heeft geschoten komt er vanzelf weer ooit een nieuwe hype. Sommige regisseurs zijn zo nauw verbonden aan stijl en kwaliteit dat een nieuwe film automatisch een nieuwe hype betekent, neem Cristopher Nolan, Wes Anderson of Quentin Tarantino. Christopher Nolan zijn nieuwste meesterwerk is nog maar net met een bak popcorn te bekijken, maar hij denkt nu al aan zijn volgende stap. Hij lijkt wel zin te hebben in een plan dat zalen zeker zal doen vollopen, een Nolan James Bond film.

Nolan, Christopher Nolan

Oppenheimer capitan Chistopher Nolan lijkt bezig aan een soort open sollicitatie. Met zijn bereik en kwaliteiten is dat waarschijnlijk ook helemaal niet zo’n slecht idee. Het regisseren van een nieuwe James Bond film zou een ‘geweldig privilege’ zijn. In een recente aflevering van de Happy Sad Confused Podcast vertelt hij dat hij er direct voor zou gaan als het hem wordt aangeboden op het juiste moment.

Privilege

Het zou niet alleen voor Nolan een eer zijn, het zou voor ons ook geweldig zijn om een Nolan Bond film te krijgen. Het lijkt voor hem een soort alles of niets deal te zijn. Als ‘ie het mag doen, dan wilt hij de film ook schrijven, casten, alles. Zou Cillian Murphy geen goede nieuwe 007 zijn?

Het lijkt erop dat het zelfs wel eens wat verder is gekomen dan alleen flirten met de gedachte van een Bond film. Door de jaren heen zijn er wel eens wat gesprekjes geweest met Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, beiden top of the foodchain als het over James Bond films gaat. We hebben niet alleen gruwelijk veel zin in een nieuwe 007 film, maar ook in die heerlijke plaatjes. Kunnen we niet gewoon opnieuw Adele vragen ofzo?

 

Reageer op artikel:
Krijgen we binnenkort een James Bond film van Christopher Nolan?
Sluiten