‘Verstoten’ is de nieuwe militaire thriller van Chris Ryan (winnen?)

De maand augustus staat op de stoep, nog altijd een maand waarin er door vele mensen wordt genoten van een welverdiende vakantie. En wat doe je op vakantie? Precies ja, een boek lezen. Heb je eindelijk eens tijd voor. Het thrillergenre is nog altijd mateloos populair. Laat Chris Ryan nou een van de beste thrillerschrijvers zijn van dit moment. Verstoten is zijn laatste wapenfeit en wij geven een paar exemplaren weg.

Chris Ryan is een ex-soldaat, maar nu al ruim twee decennia schrijver. Hij heeft al meer dan 23 thrillers op zijn naam staan. Als je houdt van spannend leesvoer, dan kom je geheid aan je trekken bij Chris. Waar het boek over gaat? Vooruit, een tipje van de sluier.

Synopsis

Nadat SAS-onderofficier Jamie ‘Geordie’ Carter eigenhandig heeft ingegrepen bij een dodelijke terroristische aanslag in Mali, wordt hij bestempeld als ‘lone wolf’ door jaloerse hogere officieren. Het maakt hem een buitenstaander in de eenheid. Carter krijgt een tweede kans met een volgende missie: het vinden van een verdwenen SAS-held genaamd David Vann, die inmiddels als schurk bestempeld wordt.

Vann werd uitgezonden naar Afghanistan om lokale rebellen te trainen om tegen de Taliban te vechten. Maar sindsdien is het stil en hebben de geplande aanvallen op belangrijke doelen niet plaatsgevonden. Carter volgt Vann door Afghanistan en Tadzjikistan en ontdekt de betrokkenheid van de kwaadwillende soldaat bij een samenzwering die tot ver voorbij het Midden-Oosten reikt, en een dreigende aanval die fatale gevolgen kan hebben voor de hele wereld.

Chris Ryan – Verstoten

Vanaf 9 augustus ligt Verstoten van Chris Ryan in de winkels of nu alvast online te bestellen bij boekerij.nl. We zouden FHM niet zijn als we je niet een handje zouden helpen, dus geven we vijf boeken weg van zijn laatste thriller.

Winnen?

Winnen? Geef in de comments onder de Facebookpost aan waarom jij dit boek wil winnen en wie weet ploft ‘ie binnenkort wel bij jou op de deurmat.

Chris Ryan Verstoten
Reageer op artikel:
‘Verstoten’ is de nieuwe militaire thriller van Chris Ryan (winnen?)
Sluiten