Vanaf zaterdag kunnen we weer uit in de vernieuwde Chin Chin Club

Guess who’s back! Op 8 september maakt de vernieuwde Chin Chin Club eindelijk een comeback. We hebben de Chin vijf weken moeten missen, kun je het geloven? Sinds 2017 is Chin Chin Club een prominent onderdeel van het Amsterdamse nachtleven. De eigenaren hebben het briljante idee gehad om een 360 graden ervaring op één locatie te creëren. Wat dat inhoudt? Gaan we je vertellen.

De naam Chin Chin is niet alleen catchy, maar heeft ook nog eens betekenis. In het Chinees vertaalt het zich naar ‘duizend en duizend lagen’, wat alle verschillende concepten symboliseert die ze onder één dak samenbrengen. Knap staaltje denken dus. Ze gebruiken elke centimeter van de club om ervoor te zorgen dat je van zonsondergang tot zonsopgang de beste tijd hebt.

Cocktails

Ze hebben een gloednieuwe cocktailbar die het restaurant en de club met elkaar verbindt. Het is de perfecte plek om je onvergetelijke avond te beginnen of even uit te rusten van de dansvloer. Dit is de plek waar je moet zijn. Stel je dit eens voor: overal een gezellige sfeer met talloze charmante hoekjes. En de stoelen? Puur comfort: je poft er neer met je favo cocktail en voor je het weet vliegt de tijd voorbij. Het drankmenu is zorgvuldig samengesteld en heeft voor elke gelegenheid iets te bieden. Denk aan kenmerkende cocktails, klassiekers met een twist en alcoholvrije opties.

Chin Chin

Restaurant

Het foodavontuur begint met een culinaire reis door Azië. Maak je klaar voor gedurfde smaken, exotische ingrediënten en elegante gerechten uit de Aziatische keuken. Elk gerecht bezoekt een andere hoek van het continent: van onvergetelijke een eetervaring in Japan tot street food in Hong Kong. Van de mix van de traditionele en moderne gerechten loopt het water je in de mond. Denk aan gerechten als tonijntartaar met knapperige rijst, dumplings van ossenstaart, boterzachte ossenhaas tataki, BBQ red snapper met wagyu gebakken rijst. En vergeet de traditionele Hong Kong-melkpudding als dessert niet!

Chin Chin

Nachtclub

De beste nachten zijn de nachten die niet gepland zijn. Qua muziek kun je rekenen op wat je gewend bent van de ChinChin: een muzikale trip langs genres als hiphop, R&B, afro en energieke disco- en houseklassiekers. Lekker hoor. App je vrienden maar weer voor een avondje gekkigheid, want we mogen weer!

Meer info of reserveren voor het restaurant, check chinchinclub.nl.

Reageer op artikel:
Vanaf zaterdag kunnen we weer uit in de vernieuwde Chin Chin Club
Sluiten