De door straaljagers geïnspireerde 2020 Chevrolet Corvette Stringray Convertible is onthuld

redactie 5 Oct 2019 Machines

Deze bak heeft meer weg van een straaljager, maar deze 2020 Chevrolet Corvette Stringray Convertible is toch echt bedoelt voor het zwarte asfalt dat wij wegen noemen. Het is een auto waar je zelf in GTA mee zou opvallen. Maar daar mag je lekker zelf over oordelen.

Speed

Lekker zeg, Chevy heeft de eerste Corvette naar voren gebracht die een opvouwbar dak bevat, die je ook tijdens het rijden kan verstellen. De makers hebben de wagen opgebouwd uit alleen maar lichtgewichten onderdelen. Om daarmee te zorgen dat de 6.2-liter V8 tot z’n uiterste recht komt. Met 495 pk zit dat allemaal vast wel snor. Verder aangekondigd dat het bakbeest rond de 62.000 gaat kosten.

“Ons doel vanaf het begin was om ervoor te zorgen dat klanten geen functionaliteit, prestaties of comfort hoefden op te offeren bij het kiezen van de hardtop-convertible”, aldus, Josh Holder van Corvette. “We zijn erin geslaagd om hetzelfde ontwerpthema als de coupe te behouden, evenals de uitzonderlijke opslagcapaciteit en trackcapaciteit.”

Hebben

Deze door straaljagers geïnspireerde scheurbak zal qua snelheid al jouw wensen vervullen, mocht je ‘m nog op de kop tikken want het schijnt dat ‘ie bijna uitverkocht is. Hij is dus ook niet goedkoop, maar dat verwacht je ook niet bij een auto met deze looks en power. Succes!

 

 

Reageer op artikel:
De door straaljagers geïnspireerde 2020 Chevrolet Corvette Stringray Convertible is onthuld
Sluiten