Door deze tip van Calvin Harris heb jij nooit meer een jetlag

Vind jij het ook zo verschrikkelijk om wakker te liggen om 3.00 ‘s nachts, omdat je terugkomt van vakantie? Wij ook! Artiesten, zoals Calvin Harris hebben wekelijks te maken met een jetlag, want ze vliegen van hot naar her en dat is niet altijd een pretje. Gelukkig deelt de Dj de ultieme tip tegen een jetlag!

Het is een bizarre manier om een jetlag tegen te gaan, maar je zou toch zeggen dat Harris een echte ervaringsdeskundige is. De Dj vertelt in een interview met BBC Radio 2 dat hij tijdens al zijn vluchten maar liefst zes rauwe eieren eet, om een jetlag tegen te gaan. Ja, waarschijnlijk gaat er nu hetzelfde in jouw hoofd om als in die van ons, wij zouden er namelijk niet eens eentje willen eten. Toch maakt het ons stiekem wel een beetje nieuwsgierig of het echt zou werken.

Hij heeft zelf ook door dat zijn ritueel nogal vreemd is. Hij zegt in het interview: ”Ik was een paar weken geleden op een vlucht van British Airways en de stewardess vertelde mij dat ze nog nooit iemand tijdens een vlucht eieren had zien openbreken, om die vervolgens echt op te eten.”

Andere Tips

Gelukkig voor ons, zijn er nog meer tips om een zo’n vervelende verstoring van je normale slaap-waakritme tegen te gaan. Wij hebben er een paar voor je op een rij gezet, zodat jij heerlijk kan genieten van alle dagen op je reis zonder moe te zijn!

  • Pas je slaapritme aan voordat je op reis gaat
  • Slaap tijdens de vlucht overeenkomstig met je bestemming (dus is het op je bestemming nacht, probeer dan in het vliegtuig ook te slapen!)
  • Beweeg regelmatig tijdens de vlucht
  • Vermijd alcohol en koffie en zorg dat je gehydrateerd blijf!

Calvin Harris

Zoals we net al benoemde vliegt Calvin Harris de hele wereld over om plaatjes te draaien. We hebben allemaal vast wel eens een dansje gewaagd op een van zijn hits. We kunnen hem namelijk kennen van bijvoorbeeld One Kiss en How Deep Is Your Love. Toch trekken zijn rituelen ons iets minder aan dan zijn heerlijke muziek.

Reageer op artikel:
Door deze tip van Calvin Harris heb jij nooit meer een jetlag
Sluiten