Vanaf deze datum kan je Call of Duty: Warzone spelen op je mobiel

We kennen allemaal het populaire spel Call of Duty. Sinds 10 maart 2020 kan je ook Call of Duty: Warzone spelen. Een gamemode waarbij je in je eentje of met meerdere mensen gaat strijden om als laatste van de 120 personen over te blijven. Na lang wachten is nu eindelijk bekend geworden wanneer je dit kan spelen op je mobiel.

De Battle Royale-game is gewoon gratis te spelen voor mensen met iOS of Android-apparaat. Via de Apple Store of de Google Play Store kun je ‘m downloaden. Vanaf 21 maart is het mobiele spel voor iedereen beschikbaar.

Call of Duty: Warzone Mobile

De maker van het spel, ActiVision, laat weten dat er twee mappen beschikbaar zullen zijn. De favoriete map van bijna elke fan, Verdansk, zal terugkeren op je beeldscherm. Daarnaast is er ook een kleinere map genaamd Rebirth Island. Maximaal 48 spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in deze map.

Meerdere spellen

Warzone is niet de enige gamemode die gamers kunnen verwachten. De altijd gewaardeerde multiplayer gamemode zal ook beschikbaar zijn. Verschillende spellen als Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed en Search & Destroy kun je gaan spelen op je telefoon. Met mappen als Shipment, Shoot House en Scrapyard is er genoeg content om jezelf te vermaken.

XP en upgrades

Maar hoe zit het met de voortgang van je account? ActiVision laat weten dat de mobiele versie van Warzone gedeelde voortgang ondersteund met de console- en pc-versies van Call of Duty Warzone en Modern Warfare III. Dus de voortgang die je maakt tijdens het spelen op je telefoon, wordt automatisch overgedragen naar de andere platformen.

We moeten dus nog even geduld hebben met z’n allen totdat we de mobiele versie kunnen spelen. Tot die tijd kan je nog lekker spelen op je PC, Xbox of PS5. Hieronder kan je nog even de trailer bekijken van het populaire schietspel.

Reageer op artikel:
Vanaf deze datum kan je Call of Duty: Warzone spelen op je mobiel
Sluiten