Call of Duty WWII laat je volgende maand knallen in Parijs en meer

Redactie 20 dec 2017 Entertainment

Call of Duty WWII is en blijft één van de fijnste shooters van dit moment. Zoals je in onze uitgebreide review kunt lezen is het een game om van te smullen. En als je op zoek bent naar nieuwe maps voor de multiplayer, dan hebben we goed nieuws. De ontwikkelaar heeft de eerste uitbreiding aangekondigd: The Resistance Pack.

Deze uitbreiding geeft je toegang tot drie nieuwe maps voor de multiplayermodus, een uitbreiding op de zeer fijne warmodus en tot slot ook nog een nieuw avontuur in de zombiemodus. Kortom, genoeg te beleven in de nieuwe uitbreiding. In de onderstaande trailer zijn de ontwikkelaars aan het woord.

In de drie nieuwe multiplayermaps kun je losgaan in de Nazi-bunker en vechten in de straten van Praag en Parijs. Hieronder een aantal afbeeldingen van de nieuwe maps.

Met name de map in Parijs valt op. Dit is namelijk de remake van de map Resistance die je wellicht nog kent van Call of Duty Modern Warfare 3. Wat ons betreft één van de beste maps uit die game. De uitbreiding komt op 30 januari van volgend jaar uit. In eerste instantie exclusief op de PlayStation 4, om een maand daarna ook uit te komen op de Xbox One en de pc.

Reageer op artikel:
Call of Duty WWII laat je volgende maand knallen in Parijs en meer
Sluiten