Deze brute Cadillac Escalade is met recht een tank op wielen

redactie 5 Sep 2019 Machines

Het Amerikaanse beveiligingsbedrijf Add Armor heeft zojuist een rijdende beest op de markt gegooid. En met dit bakbeest valt niet te sollen. Deze zwarte Cadillac Escalade is het summum der bepantserde wagens. Met zijn ballistische ramen van 5 centimeter die zelfs de bruutste geweren aan kunnen en deuren zo dik dat zelfs je er niet door heen komt, is dit beest met recht een tank.

De aanval in

Dit bakbeest beschermt je tegen alles waar je bang voor bent. Of het nou aartsrivalen, terroristen of schoonmoeders zijn. Gelukkig voor jou kan je deze op afstand houden door de meest sneaky wapens waar deze beauty mee is uitgerust. Zo zijn er geheime pistoolgaten, pepperspray dispenser, schokdeuren, nachtcamera’s, satellietsysteem en een rookverdediging systeem. Allemaal snufjes die zorgen dat jij lekker royaal kan cruisen over het wegdek of door de Amerikaanse dessert.

Een beest van buiten maar een luxe suite vanbinnen

Heb jij helemaal geen staatsvijanden,  is je schoonmoeder helemaal niet kniftig en zijn die terroristen opeens ook helemaal bijgedraaid? Dan kan jij lekker de auto parkeren en volop chillen in je luxueuze wagen, want deze wagen is misschien bruut van buiten, maar van binnen is hij een man cave waar je u tegen zegt. Zo heeft deze grote jongen een verhoogd dak van 11,43 centimeter, een alcantara suède hemel, kleur verschuivende led-verlichting, een ingebouwde wifiverbinding en een zeer elegant entertainmentsysteem met een 32 inch high-definition smart tv. Hebberig? Voor 350.000 dollar kun je ‘m oppikken via AddArmor.com.

Reageer op artikel:
Deze brute Cadillac Escalade is met recht een tank op wielen
Sluiten