Travis Scott en John McEnroe winnen sneakergame in epische eindejaarscollab

Weer heerlijk nieuws uit de sneakerwereld!  Travis Scott en Nike werken samen voor een laatste knaller voordat het jaar ten einde loopt. De collab is niets minder dan de langverwachte Cactus Jack x Nike Attack. Houd je goed vast, want deze samenwerking is een samensmelting van twee soorten rebellen uit verschillende tijdperken, met een aankondiging van een grote releasedatum.

Travis “spillde de beans”  tijdens een optreden op E11EVEN in mei, en onthulde dat deze nieuwe stijl inspiratie put uit John McEnroe’s iconische kenmerkende model uit 1984, de Mac Attack. Ze nemen dat klassieke model en geven het de volledige Cactus Jack-behandeling, met de kenmerkende Scott-flair.

Foto’s: Nike

Cactus Jack

Nu weet je hoe Travis gewoonlijk groots uitpakt met gedurfde veranderingen en enorme toevoegingen in zijn Nike- en Jordan-samenwerkingen, toch? Nou, de aanval is een beetje anders. Het blijft bij de OG-constructie en het kleurenschema. Dit keer gemaakt van mesh en leer, met dezelfde marineblauw/grijze combinatie van z’n debuut uit de jaren ’80. Maar omdat Travis Travis is, is er natuurlijk een twist: een achterwaartse Swoosh van enorm formaat op de middenvoet en een geborduurd Cactus Jack-logo op elke hiel. Classic Travis-vibes.

Foto: Nike

M van Marketing!

Wat deze samenwerking nog spannender maakt is de opbouw. Ze plagen ons met een guerrillamarketingcampagne, met een geënsceneerde video waarin Travis en McEnroe tijdens een videogesprek ruzie maken over de naam van de schoen. Klassieke zet, toch? McEnroe zei zelfs tegen een ‘paparazzi’ dat de schoen de ‘Cactus Mac’ moest heten. Sneakerdrama op zijn best!

@dailymail Travis Scott and tennis legend John McEnroe get into a HEATED argument over Nike sneakers collaboration during a LEAKED Zoom call. 🎥 – nojumper #fyp #travisscott #johnmcenroe #nike #cactusjack #argument ♬ original sound – Daily Mail

Cactus Jack x Nike Attack

Zet het in je agenda, want de Cactus Jack x Nike Attack komt op 19 december uit. Je kunt hem vinden op de website van Travis Scott en Nike SNKRS. Oh, en de prijs? Nog steeds onder de loep. De spanning maakt ons kapot, maar goed, het hoort allemaal bij de Travis Scott-sneakerervaring!

Foto: Nike
Reageer op artikel:
Travis Scott en John McEnroe winnen sneakergame in epische eindejaarscollab
Sluiten