C.P. Company brengt in samenwerking met Asics betaalbare sneakers uit

Als wij C.P. Company in de winkel zien hangen, lopen wij vaak snel door. Dit komt omdat het merk bekend staat om hoogwaardige kledingitems waar ook een hoog prijsje bij komt kijken. Niet gek dus dat wij nu extra enthousiast zijn over de samenwerking die het merk heeft gelanceerd met bekend schoenenmerk Asics! De C.P. Company x Asics Gel-Quantum 360 VIII is een feit, wij nemen je mee door het ontwerp.

Het is niet de eerste keer dat het iconische Italiaanse merk C.P. Company samenwerkt met andere merken. Zo hebben ze eerder al samengewerkt met merken zoals Patta en Palace. Het merk heeft ook samengewerkt met het Britse luxe-kledingmerk Barbour.

OG-collab

Asics en C.P. Company beschouwen we beide als OG’s in de fashionscene. Asics heeft als schoenenmerk ook al een aantal spraakmakende collabs gedaan. Zo werkte het merk onder andere samen met Kenzo en Vievienne Westwood. Toch overtreft de nieuwe samenwerking alle oude collabs. De inspiratiebron voor deze schoen was het Urban Agility-concept van C.P. Company. Dit concept was geïnspireerd op moderne stedelijke landschappen.

Comfort op 1

Bij de nieuwe schoen staat het comfort tijdens het lopen op nummer 1. Hierom heeft Asics ervoor gekozen hun TRUSSTIC-technologie in de schoen te verwerken. Dit is een technologie die zorgt voor meer stabiliteit. Er zit ook extra versteviging in de hiel van de schoen. In de tussenzool is Division Space opgenomen, wat dan weer een idee van C.P. Company was. Op deze manier is de schoen een evenwichtige samenwerking van de twee merken.

Op de zijkant van de schoen is het kenmerkende strepenschema van Asics opgenomen. De stempel van C.P. Company is op de voorkant van de schoen gedrukt. De schoen is verkrijgbaar in de kleuren: ‘cement grey’ en ‘mission Yellow’. De colourways zijn beide te koop op de website van Asics voor 200 dollar, dat is zo’n 185 euro, een betaalbaar paartje dus!

Reageer op artikel:
C.P. Company brengt in samenwerking met Asics betaalbare sneakers uit
Sluiten