Buttrcup is het nieuwe socialmediakanaal waar naakt wél is toegestaan

Redactie 1 apr 2018 Girls

Instagram is een walhalla van mooie vrouwen (tip: volg FHM). Maar net zoals op Facebook, YouTube en andere social media mogen er geen blote tetten en andere gespuis geshowd worden. Iedere tepel moet worden afgeplakt met een mooi stickertje. Daar heeft Buttrcup gelukkig een oplossing voor bedacht.

Dat het verboden is om nudity te tonen op Instagram, is een betreurende zaak. Niet alleen voor ons als fans, maar ook voor de modellen en fotografen. Zij kunnen hun kunst niet tonen vanwege de striktheid. De enige manier om hun prachtige kiekjes te delen met ons medemens, is door een sticker over het ‘verboden gebied’ te plakken.

Free the nipple

Buttrcup zag dit probleem en wist meteen dat ze op moesten komen voor de rechten van de tepel. In de brainstormsessies werd het net niet een politieke partij, maar begonnen ze hun eigen social media. Alles in het thema van free the nipple. Deze beslissing is natuurlijk een kleine middelvinger naar Instagram en open armen naar alle nudityfans.

Naked GIF - Find & Share on GIPHY

Addertje

Natuurlijk ben jij heel erg nieuwsgierig. Snappen we, want wij gingen ook bij het horen van dit nieuwsbericht als de wiedeweerga naar Buttrcup. Het gaat zo in zijn werk: je registreert je, geeft toe dat je geen robot bent en thats it! Je hebt ineens toegang tot de 18+ versie van Instagram. Op het sociale platform kun je dames volgen door te subscriben. Zie het als een kopie van Insta, alleen dan naakter. Natuurlijk zit er wel een addertje onder het gras. Er moeten immers ook knaken worden verdient worden. Je kunt namelijk een bepaald aantal foto’s checken per chick. Als je meer wilt zien, betaal je een klein bedrag. Bij sommigen kun je wel onbeperkt gratis kiekjes checken.

Naked Fashion GIF by Cheezburger - Find & Share on GIPHY

We nemen aan dat je niet echt verder bent gekomen dan de vorige alinea en meteen naar Buttrcup bent gegaan. Schaam je niet, hadden wij ook gedaan. We zijn benieuwd of het iets gaat worden, met Tumblr hebben we in principe ook al een socialmediakanaal waar naakt is toegestaan. Het initiatief van Buttrcup valt in elk geval te prijzen!

Foto: Buttrcup

Reageer op artikel:
Buttrcup is het nieuwe socialmediakanaal waar naakt wél is toegestaan
Sluiten