Burger King komt met krankzinnige Whopperwedstrijd, winnaar krijgt 1 miljoen dollar

We weten dat Amerikanen soms met gekke ideeën komen, maar afgelopen vrijdag werd er toch wel een hele bijzondere ‘wedstrijd’ gestart door het Amerikaanse fastfoodketen: Burger King. Het bedrijf maakt bekend dat er een Million dollar Whopper contest wordt gehouden. Degene die wint krijgt, zoals je al kan afleiden uit de naam, een miljoen dollar mee naar huis. 

Het is bijna te gek voor woorden, een miljoen winnen voor het verzinnen van de perfecte Whopper. De Burger King gaat het toch echt organiseren en je kan je nog inschrijven tot 17 maart.

Whopperwedstrijd

Fans mogen de ingrediënten van hun ideale Whopper doorgeven aan Burger King en dan mogen zij hun creatie gedurende een bepaalde tijd in de winkels door het hele land laten verkopen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Burger King (@burgerking)

Whopper

De Whopper is voor de Burger King een beetje hetzelfde als de BigMac voor de Mcdonald’s. De populairste burger: de Whopper bestaat uit een een burger bun, een gegrilde rundvlees burger, mayonaise, sla, tomaat, augurken, ketchup en uienringen. Er bestaan drie varianten. een single, double en zelfs een triple Whopper. Omdat de Whoppers zo immens groot zijn is er nu ook een Whopper Junior, die is kleiner.

Op dit moment kan de Whopper op 200.000 mogelijke manieren gemaakt worden op maat, maar als je toch nog een enorm innovatief idee hebt om de Whopper te veranderen dan heb je drie kansen om om een inzending te doen! Er hangen alleen wel wat regeltjes aan vast. Je mag bijvoorbeeld alleen een Whopper insturen die drie tot acht toppings heeft.

FHM Whopper

Als wij mee zouden doen aan het Million dollar Whopper contest dan heeft de FHM-redactie al een hele lekkere Whopper klaarliggen. Een lekker verse ciabatta met daarop een hamburger van 100% rundvlees, sla, gekarameliseerde ui, augurk, tomaat, bacon, een gebakken ei, mayonaise en ketchup. Beginnen jullie ook al te watertanden, wij wel! Het enige nadeel, je kan alleen meedoen in Amerika.

Reageer op artikel:
Burger King komt met krankzinnige Whopperwedstrijd, winnaar krijgt 1 miljoen dollar
Sluiten