Burger King komt met briljante Halloween joke door als McDonalds verkleed te gaan

redactie 28 okt 2016 Entertainment

De knappe marketingkoppen achter de BK in Queens, New York verdienen wat ons betreft een dikke loonsverhoging, of toch tenminste een leven lang gratis burgers. Verkleedparty Halloween zit er aan te komen, en om dat te vieren ging dit filiaal verkleed als McDonalds. Het filiaal ja. Dus zelfs het gebouw zelf werd in een McDonalds spookkostuum gehesen.

Is dat briljant of is dat briljant? Exactamundo. Het gebouw kreeg enorme witte lakens aangemeten waarbij de wenkbrauwen van het spook in de vorm van het bekende logo van de Mc werden getekend.

Dat was nog niet alles, want de Mc moet het ook nog ontgelden op de reclameborden onder het spook. Daarop stond: ‘Grapje. Wij grillen nog steeds onze burgers. Vrolijk Halloween’. Ouch, McDonalds toch. BURN!

 

Lmao #BurgerKing is #Petty ??

Een foto die is geplaatst door HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked) op

Als je bij deze winkel een burger kocht, dan kreeg je het broodje in een wit doosje waar met een stift McDonalds en het Mc Logo op waren getekend. Uiteraard zat er wel gewoon een Whopper in.Damn, damn, damn. Dit is wat ons betreft de grap van het jaar. En nu maar wachten op de return van McDonalds.

Het is niet voor het eerst dat de burgergrootmachten met elkaar in de clinch met een knipoog lagen 

 

#Repost @meanwhilebackinqueens ・・・ The Burger King next to Lost Batallion Hall on Queens Blvd with a hilarious Halloween costume prank on McDonald’s. #burgerking #queensboulevard #halloweeninqueens #mcdonalds #queensnyc #meanwhilebackinqueens #aqueensstory #queenskids #queensgetthemoney #qgtm #queensnyc #queensrap #queensfinest #itsinqueensnyc #qboro #galaxyofqueens #itsaqueensnything #nycqueens #queensborough #queenscentermall #regopark #elmhurst #woodhavenblvd

Een foto die is geplaatst door Perez (@at_your_service_nyc) op

 

Reageer op artikel:
Burger King komt met briljante Halloween joke door als McDonalds verkleed te gaan
Sluiten