Vader bungeejumpt 60 meter diep terwijl hij zijn dochter vasthoudt

Redactie 22 mrt 2018 Entertainment

Een vader is (terecht) helemaal door het slijk gehaald op social media vanwege zijn roekeloze actie door met zijn kleine dochter te bungeejumpen. Het meisje hield hij alleen vast door zijn armen om het kind te houden. Zelf vond hij het allemaal meevallen.

Het lijkt niet het beste idee om met je dochter te doen, maar Mohd Redha Rozlan deed het gewoon. Volgens hem wilde zijn dochter een keer samen met hem bungeejumpen. Het probleem is alleen dat kinderen van die leeftijd niet aan dergelijke gevaarlijke sporten mee mogen doen. Daarom hielp hij haar een handje. Social media ging daarna helemaal los op hem vanwege zijn gevaarlijke actie. Hij reageerde: “Chill guys, Mecca Mikaela was the one who wanted to do the jump with me. There was no forcing.”

Problemen

Toch vragen wij ons af welk bungeejumpbedrijf dit in hemelsnaam toelaat. Dan ben je toch helemaal krank in je kopf?  De video is geschoten in Kuala Kuba Bharu in het westen van Maleisië. Gelukkig verliep de stunt goed af en kwamen ze allebei op beide benen terug. Volgens de maatschappij waarbij de twee sprongen, zaten ze beide goed vast. Toch komt de wet er misschien bij kijken. Mensenrechten rechter Andrew Khoo vertelt aan Free Malaysaia Today dat de vader in de problemen kan raken bij de politie. “Hij heeft de rechten geschonden van de veiligheid voor kinderrechten. Bungeejumpen is een extreme sport en niet geschikt voor kinderen. Het zou zelfs psychische gevolgen kunnen hebben.”

Reageer op artikel:
Vader bungeejumpt 60 meter diep terwijl hij zijn dochter vasthoudt
Sluiten