Budweiser en Jim Beam gaan samen retelekker speciaal biertje maken

Redactie 7 apr 2018 Entertainment

Net als je favoriete Marvel helden hun krachten bundelen om het op te nemen tegen Thanos in Avengers: Infinity War, gaan twee alcoholmerken het opnemen om jou saaie zaterdagmiddag weer een beetje op te fleuren. Jim Beam en Budweiser hebben een partnership gevormd om het lekkerste biertje ooit te maken.

Het biertje zal Reserve Copper Lager gaan heten en heeft in speciale Jim Beam vaten gelegen. Budweiser en Jim Beam klinkt als het samenkomen van Game of Thrones en Lord of the Rings. Het biertje is natuurlijk al lang klaar, maar eerst heeft het merk een mediacircus nodig. We zullen dus allerlei toffe reclames op de buis zien zoals we de merken al langer kennen.

Zonnestraaltje + terrasje

Het is trouwens ook niet de eerste keer dat er een whisky-en biermerk samenwerken. Dit is wel voor het eerst dat er twee grote merken hun krachten gaan bundelen om iets geweldigs neer te zetten. Het is helaas nog niet bekend wanneer het biertje uitkomt. We zien het wel al helemaal voor ons: zonnestraaltje, terrasje, mensen op straat en genieten van de Reserve Copper Lager. Nu moet dat weer nog veranderen, maar dat moet wel goed komen, toch?

Kings Up, King's Cup

A post shared by Budweiser (@budweiser) on

Foto: Jim Beam/Budweiser

Reageer op artikel:
Budweiser en Jim Beam gaan samen retelekker speciaal biertje maken
Sluiten