Bruut en Cartel bundelen krachten voor lijpe koningsdag collectie

27 april is het weer zover, Koningsdag! Om dit te vieren bundelen onze vrienden van Bruut voor de tweede keer hun krachten met Cartel Amsterdam voor een exclusieve koningsdag collectie.

Cartel is sinds 2010 al actief in de clubscene en is uitgegroeid tot een van de grootste house-organisaties in Amsterdam. Je zal ze kennen van feestjes in (uitverkocht) Paradiso, maar ook Woodstock Bloemendaal. Ze zijn een ster in het combineren van grote namen met opkomend talent. Cartel organiseert ieder jaar een gigantisch koningsdag event in de Westerunie in Amsterdam. Dit jaar pakken ze groter uit dan ooit: het event is indoor, outdoor, overdag én ‘s nachts: 18 uur lang, van 12:00 tot 06:00. Met House legende Kerri Chandler, Steffi, Benny Rodriques en toffe lokale artiesten als Mino Abadier en Jan van Kampen op de line up belooft dit het meest toffe koningsdag event te worden voor de elektronische muziek liefhebber.

Bruut x Cartel

Bruut en Cartel hebben vorig jaar samen gewerkt voor een speciale Amsterdam Dance Event collectie, welke goed is ontvangen bij artiesten, fans en vrienden van zowel Cartel als Bruut. Dit jaar kon een samenwerking natuurlijk niet uitblijven en komen ze terug met een keiharde Bruut x Cartel koningsdag 2019 collectie. Deze bestaat uit een t-shirt en een hoodie, zodat je voorbereid bent op alle weersomstandigheden (al gaan we er gewoon vanuit dat de zon gaat schijnen).

Amsterdam staat centraal in deze collectie en dat is te zien in het design. Op de achterkant van de t-shirts en hoodies is het metro- en tramnetwerk van de hoofdstad te zien, wat als symbool staat voor de link tussen Bruut, Cartel en de stad. En vanzelfsprekend, op Koningsdag moeten de designs natuurlijk in het Koninklijke oranje. Op de voorkant is ook het Bruut x Cartel logo te zien in, natuurlijk, de feestelijke oranje kleuren.

Wij weten al wat we doen op koningsdag én wat we aantrekken, jij ook? Haal je kaartjes voor Cartel Kingsday 2019 en scoor gelijk je bijpassende Bruut x Cartel outfit! “Our house is your house”.

Foto’s: Bruut x Cartel

 

Reageer op artikel:
Bruut en Cartel bundelen krachten voor lijpe koningsdag collectie
Sluiten