Bruut viert 10-jarig jubileum met bijzondere capsule collectie

Bruut bestaat 10 jaar en dat verdient een feestje. Om zo’n lustrumjaar ongemerkt voorbij te laten gaan is ook alweer zoiets, toch! Speciaal voor dit jubileum brengt Bruut een capsule anniversary collectie uit, die ook jij kan dragen. Deze collectie zien wij een beetje als een ode aan hun toffe samenwerkingen.

Als je nog niet bekend bent met de mannen van Bruut, wordt het tijd dat je ze leert kennen. Deze jongens zijn al jarenlang dé bazen in de onlinewereld van exclusieve kleding en sneakers. Denk aan topmerken zoals New Balance, Nike, Carhartt WIP, Arte Antwerp en nog veel meer.

Bruut

Maar het houdt niet op bij de online shop. Nee, ze hebben ook een vette winkel in Hoofddorp waar je altijd binnen kunt lopen voor een goed gesprek en stylingadvies. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook hun eigen merk, Bruut. Ze zijn al een tijdje bezig en hebben al samenwerkingen gehad met grote jongens als Puma, Adidas, New Balance, Daily Paper én met kunstenaars zoals Sasa Ostoja en Olf de Bruin. Kortom, Bruut is de real deal en blijft constant innoveren en inspireren.

Capsule anniversary collectie

Na een decennium gaat het merk Bruut eindelijk knallen met een 10-jarig jubileum capsule collectie. Wat je in deze collectie kunt verwachten? Nou, alleen maar iconische items, zoals de jubileum jersey met het gloednieuwe herkenbare logo en patches die een knipoog geven naar het 10-jarig bestaan. Het merk heeft wat oude voetbaljerseys vibes toegevoegd, zodat je ‘m net zo makkelijk rockt op een festival als in de stad. En dat is nog niet alles. Deze collectie heeft ook een dikke heavyweight hoodie van 450 gram met ’10 years’ branding op de rug. Maar het pareltje van de collectie? Dat is zonder twijfel het Varsity Jacket. Varsity jackets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld en Bruut heeft er hun eigen twist aan gegeven voor hun jubileum. Op de borst vind je het logo in badstof en op de rug? Daar schittert een gigantische tien die hun 10-jarig bestaan viert.

Vanaf 13 april 12:00 uur is de collectie verkrijgbaar.

Wil jij er deze zomer lekker bij lopen in de jubileum kleding van Bruut? Ga dan snel naar bruut.nl of ga langs bij hun shop in Hoofddorp. Wees er snel bij want de voorraad is limited en gaat hard.

 

Reageer op artikel:
Bruut viert 10-jarig jubileum met bijzondere capsule collectie
Sluiten