Dit zijn 10 schitterende brunettes uit de FHM500 2023

Iedereen die door de FHM500 bladert, zal versteld staan van hoeveel prachtige vrouwen Nederland rijk is. Op zich niet heel gek, want we hebben het hier natuurlijk wel over de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Ons geweldige landje produceert nou eenmaal veel bijzonder knappe dames in allerlei vormen. Deze keer lichten we een aantal brunettes voor jullie uit. Wel zo eerlijk, nadat we onder andere de blondines al in de spotlight hebben gezet. We verklappen alvast een ding: het zijn stuk voor stuk absolute parels van vrouwen.

Natuurlijk bestaat de FHM500 ook niet alleen uit brunettes  maar er zijn natuurlijk nog veel meer dames in de lijst der lijsten. En wij hebben goed nieuws, jij kan die namelijk allemaal op één plekje tegelijk zien. Bestel hier je FHM500 en geniet van wat Nederland verder nog te bieden heeft.

10. Esmee Cox (#438)

Haalt alles uit het leven en kan niet zonder reizen. Ze heeft dan ook het bezoeken van alle continenten als bucketlistding opgeschreven. Wij houden je liever toch nog even hier, Esmee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

9. Suus de Brock (#301)

De alleskunner op het gebied van entertainment. Van dansen, zingen en acteren op jonge leeftijd tot modellenwerk en verschijnen in verschillende videoclips op televisie. Een knappe dame met een indrukwekkend CV, dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suus (@suusdebrock)

8. Charlie-Chan Dagelet (#257)

Als je naar het portfolio van Charlie kijkt, sla je stijl achterover. Maar ja, geef de filmmakers eens ongelijk. Als wij een serie zouden maken, zouden we ook als eerst Charlie bellen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlie-Chan Dagelet (@charliechandagelet)

7. Sophie Milzink (#135)

Al jarenlang een fenomeen op social media. Ze won niet voor niets al eens de Social Media Queen award. Bij Sophie krijgen we spontaan zin in een bord smeuïge risotto met paddenstoelen. Lasagne met courgette en spinazie mag ook!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)

6. Lindsey van der Hoeven (#110)

Linnebel was al Instafamous voordat het hip was. Wij snappen best dat dit het eerste profiel is wat iedere man gaat volgen. Eigenlijk zou je dat als een soort welkomstcadeau bij je account moeten krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door L I N N E B E L (@linnebel)

5. Nochtli Peralta Alvarez (#84)

Iedere keer als we naar de sportschool gaan, hopen we stiekem dat we Nochtli tegenkomen. Nadat ze doorbrak als politieagente, is ze inmiddels al jaren een favoriet van de Nederlandse man wat in 2017 resulteerde in FHM500-winst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nochtli Peralta Alvarez 🦋 (@nochtlii)

4. Noor Omrani (#73)

Het superseizoen van Feyenoord ging een beetje aan ons voorbij. Wij speurden de tribunes af op zoek naar een glimp van de vriendin van Marcus Pedersen. Op het hockeyveld valt ze wel meteen op. Gelukkig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)

3. Sanne de Kramer (#65)

Waar moeten we beginnen? Wie haar foto’s ziet snapt direct waarom ze in de finale van Hollands Next Top Model stond. Ondanks haar relatief jonge leeftijd, staat ze sinds 2018 onafgebroken in de FHM500.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne de Kramer (@sanne)

2. Suzanne Schulting (#46)

Als Suzanne naar bed gaat telt ze geen schaapjes maar gouden plakken, die heeft ze tóch genoeg. Die van Mooiste Sportvrouw bijvoorbeeld, die ze won in 2018. Die shoot moeten we nog steeds doen, Suus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUZANNE❄️⚡️🍭🌶💥🚀 (@suzanneschulting)

1. Nina Warink (#14)

Nien brak door op YouTube en is inmiddels booming op alle sociale media. Haar TikTok moet je volgen. Er komen geregeld lekkere recepten, die ze bundelde in haar kookboek, of coole partytricks voorbij. Vorig jaar had Nina groot nieuws: zij en Kalvijn gaan trouwen! Feest!

Nieuwsgierig naar al die andere schitterende vrouwen in de lijst? Wees dan snel, je hebt nog tot het einde van de week om hier je eigen FHM500 te bestellen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)

 

Reageer op artikel:
Dit zijn 10 schitterende brunettes uit de FHM500 2023
Sluiten