Brooks komt met stylish backpack voor dagelijkse zaken

redactie 13 sep 2016 Entertainment

Nog op zoek naar een goede backpack voor de dagelijkse gang van zaken? Dan tippen wij de Pickwick Backpack voor je van het Engelse merk Brooks. Om hun 150e verjaardag te vieren komen ze met een speciale anniversary edition en die ziet er heel tof uit.

De Pickwick is een canvas roll-top backpack die speciaal is ontwikkeld voor een tripje op de fiets. De rugzak is gemaakt van waterbestendig katoen en is afgewerkt met leer. De tas is diep waardoor je veel kunt meesjouwen en heeft een speciale zak voor je laptop. Verder zit aan de achterkant van de tas onderop een handig geheim vakje met rits voor dingen als je bijvoorbeeld je portemonnee.

Mocht je het interesseren: de tas is ontworpen door André Klauser in Londen en gefabriceerd door vakmensen in de heuvelen van Toscane. Met 208 euro is ‘ie niet goedkoop, maar voor kwaliteit betaal je nu eenmaal.

Waterdicht. Gemaakt van sterk materiaal. Goeie looks. Dit is gewoon een vette, praktische tas. Verkrijgbaar via brooksengland.com.

Win win win!
We zouden FHM niet zijn als we niet één exemplaar zouden verloten. Wil jij deze tas hebben? Stuur een grappig filmpje naar prijsvragen@fhm.nl. Degene waar we het hardst om moeten lachen wint.

Reageer op artikel:
Brooks komt met stylish backpack voor dagelijkse zaken
Sluiten