De nieuwe Playboy uitgave van mei/juni ligt alweer bijna klaar en dat is een mooi moment voor Playboy om de Playmate of the Year voor 2017 bekend te maken. Ontmoet Brook Power, een model, artiest en ervaren surfer uit Hawaii. Nou dat klinkt al exotisch en goed. Wacht maar tot je de foto’s ziet.

“We’re excited to announce that Brook Power is our Playmate of the Year for 2017,” zei Playboy Creatief Directeur Chris Deacon. “She is the epitome of a free-spirit – cool, creative and confident, all while balancing a unique personality with extraordinary beauty.”

Logischerwijs staat Power op de cover van de nieuwste uitgave van de Playboy. Zij werd gefotografeerd door de Franse beauty en fashion fotograaf David Bellemere in de verwonderlijke Playboy Mansion en het bijbehorende zwembad. Verder zocht Power in het licht van de festiviteiten de Playmate of the Year van 2016, Eugena Washington, op voor een intiem interview over haar pad naar de Playboy en de verschillen tussen naakt en niet-naakt fotograferen.

Voor alle informatie rondom de nieuwste Playboy check je hun website. Voor de twee winnaressen blijf je lekker hier.

Me X @lancegross …. Happy New Year Hair @iammichab Mua @rebekahaladdin

A post shared by EUGENA (@eugenawashington) on

@chromat

A post shared by EUGENA (@eugenawashington) on

Write me: EmoSurfrgrl808@hotmail.com

A post shared by Brook Power (@brookpower) on

When ur a little too casual 😬 📷 @alielayus for @livefast_mag . Stylingz @hondawgg.

A post shared by Brook Power (@brookpower) on

 

 

 

HighsnobietyPlayboy