Brennah Black is de American Dream 2.0

redactie 21 okt 2018 Girls

We willen je even voorstellen aan Brennah Black. De 23-jarige actrice én model is niet bepaald op haar mondje gevallen. In dit exclusieve interview leer jij deze prachtige ambitieuze dame beter kennen. Wat moet je bijvoorbeeld doen wanneer je met deze blonde prinses op date gaat? En wat is het allerstoutste wat ze ooit heeft gedaan? Vergeet niet naar de plaatjes te onderaan kijken ,want deze zijn bloedjemooi. 

Vertel eens wat over jezelf Brennah.
Ik ben een Texaans meisje, oorspronkelijk kom ik uit Houston. Ik studeer journalistiek aan The University of Texas en ik heb een Franse bulldog, Rusko. Hij is de liefde van mijn leven!

Wat is je beste eigenschap?
Passie, ik geloof dat wanneer je wilt slagen, je er niet met beleefdheid komt, maar met passie. 10% in je leven is wat je ervaart, 90% is hoe je reageert. Ik heb ervoor gekozen optimistisch te zijn. Ik weet dat er zoveel te bereiken is en dat er genoeg mooie dingen zijn in de wereld. Ik kies ervoor om moedig en vastberaden te blijven. Wanneer je hetzelfde leven gaat leiden als de meeste mensen, weet je ook dat je hetzelfde gaat ontvangen als deze mensen. Als je iedere dag het beste geeft,  krijg je iedere dag het beste terug.

Hoe ben je gestart met modellenwerk?
Paige Parkes Modeling and Acting School ontdekte mij toen ik meedeed aan een fashion show voor kinderen. Deze show was het startschot voor mijn modellen- en acteercarrière.

Brennah Black

Wat is het beste, en wat is het slechtste van het modelleren en acteren?
Het is heel gevarieerd, je ontmoet allerlei bijzondere mensen waarmee je mag werken. Wanneer ik aan het filmen ben, of voor een fotoshoot bezig ben, is werken met mensen van alle leeftijden erg tof. Ik voel me geïnspireerd door de schat aan ervaring en creativiteit die mij omringt. Het vak is erg onvoorspelbaar, het kan soms eng en spannend zijn in verschillende situaties. De keerzijde is toch wel dat ik een beroep uitoefen waarbij je constant wordt beoordeeld, bekritiseerd en onderzocht. Het is cruciaal dat je een dikke huid ontwikkelt en probeert niet alles persoonlijk op te nemen.

Wat doe je als je niet aan het acteren of aan modelleren bent?
Ik  stop nooit met het binnenlopen van auditieruimtes, kranten lezen en het verschijnen op film- en tv-sets. Daarnaast spendeer ik als influencer voor sociale media veel tijd aan het maken van inhouds- en marketingcampagnes voor allerlei platforms en merken.

Wat doe je wanneer je relaxt? 
Ik ga naar de sportschool, ga een stukje hardlopen, of kijk een film. Ik  hou er ook van om te knuffelen met mijn lieve Rusko.

Als je overal kon leven op de wereld, waar zou je dan wonen?
Amerika! Het is het mooiste land, met mooie wisselende landschappen, geweldige attracties en interessante mensen. Er zijn nog veel plekken die ik nog weleens zou willen bezoeken, zoals de Griekse eilanden en Thailand. Amerika is wel de enige plek die ik thuis durf te noemen.

Met wie zou je weleens een dag willen doorbrengen?
De film-legende Steven Spielberg. Hij heeft iets van 27 films gemaakt verspreidt over 40 jaar, won 3 Academy Awards, inclusief 2 prijzen als beste regisseur. Hij is een held omdat hij mensen laat zien dat je je dromen waar kan maken.

Wat zou je willen veranderen aan deze wereld?
Ik  zou mensen willen leren hoe ze een betere relatie met zichzelf kunnen hebben. Als we van onszelf houden, zouden we geen oorlogen beginnen, teveel consumeren of bijdragen aan het ongeluk van andere mensen.

Brennah Black

Hoe wint een man jouw hart?
Vertel me een geheim, laat me lachen en doe lekker gek.

Wat is sexy aan mannen?
Mindfulness. Sexy mannen zijn aanwezig, attent en niet bevooroordeeld.

Hoe ziet jouw perfecte date eruit?
Een picknick in het park. Oud maar goud toch. Het kan nooit kwaad om wat frisse lucht op te snuiven. Tenzij het heel warm is en je heftig begint te zweten. Bij de picknick hoort een lekker wijntje en kaas.

Kus je een man op je eerste date?
Ik kus je als ik je wil laten zien dat ik je heel erg mag, je aantrekkelijk vindt en je beter wil leren kennen. Meer dan vrienden zeg maar.

Wat draag je in bed?
Als ik me sexy wil voelen, draag ik een kimono. Wanneer ik geen moeite wil doen draag ik sweaters.

Werd je wel eens aangezien voor een andere beroemde vrouw?
Toen ik voor het eerst naar Los Angeles verhuisde, werkte ik als stoelvuller tijdens verschillende prijsuitreikingen. Bij een van de awardshows werd ik aangezien voor Amber Heard. Bijna onmiddellijk na het vullen van een stoel vlak naast Johnny Depp, won hij een prijs. De camera’s gingen rechtstreeks onze kant op. Mensen gingen ervan uit dat ik zijn vrouw was, wat veel nieuwsgierigheid opwekte omdat hij op dat moment in een scheiding lag.

Wat is het stoutste dat je ooit hebt gedaan? 
Mijn ex was af en toe in voor een rollenspel. Hij wou doen alsof hij een massage kreeg en ik was de masseuse, met een happy ending natuurlijk. Het was meer meer op een grappig manier, dan oprecht acteren. Dus we waren vooral veel aan het lachen.

Wat is het beste wat iemand je ooit gegeven heeft?
Mijn moeder heeft me ontzettend veel wijsheid gegeven. De belangrijkste was wel: ga uit je comfortzone. Je kan alleen groeien wanneer je je ongemakkelijk voelt wanneer je iets nieuws probeert.

Wat is de volgende stap die je gaat zetten in je carrière? 
Ik heb vrij recent getekend voor de rol van ‘Kathryn’ in de film The Diamond Collector. Lauren Francesca and Andrew Lauer spelen daar ook in mee. Daarnaast ga ik spelen in de films Trondora and Trondora 2.

Waar sta je over 5 jaar?
Ik ben dan een grote actrice in televisieserie en heb dan gespeeld in een paar speelfilms. Acteren is mijn allergrootste passie. Ik hou ervan om het verhaal van andere te vertellen. Ik merk hoe meer tijd ik besteed aan het uitdiepen van de rollen die ik speel, hoe meer ik het vind in de mensen die ik dagelijks zie, inclusief mezelf, dat is magisch.

Foto’s: Josh Iseas, volg hem hier op Instagram en check z’n website voor meer
Model: Brennah Black

Reageer op artikel:
Brennah Black is de American Dream 2.0
Sluiten