Breitling dropt oogverblindende Chronomat B01 42 Super Bowl LVIII

Breitling heeft zojuist iets lijps uitgebracht voor de komende Super Bowl LVIII: de Chronomat B01 42. En let op, het is niet zomaar een horloge; het is een speciale editie die een eerbetoon is aan niemand minder dan de legendarische Julius “Boomer” Esiason, voormalig NFL-quarterback en oud-Breitling-ambassadeur.

Wat het nog beter maakt, is dat deze schoonheid in beperkte oplage helemaal draait om iets teruggeven. Breitling steunt de Boomer Esiason Foundation (BEF), die fantastisch werk doet voor de cystic fibrosis-gemeenschap.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BREITLING (@breitling)

Specsss

Het horloge heeft een prachtige kast van 42 mm in 18-karaats rood goud, met een slanke donkerblauwe wijzerplaat met zwarte subdials. En als dat nog niet genoeg is om je een “wauw” gevoel te geven, kun je kiezen tussen een bijpassende 18-karaats roodgouden Rouleaux-armband of een zwarte rubberen band. Oh, en hadden wij het Super Bowl LVIII-logo op de achterkant van de kast al genoemd? Ja, dat is er ook, samen met een “LIMITED EDITION”-gravure.

Foto’s: Breitling

Super Bowl

Maar hier is het belangrijkste: er zijn slechts 58 van deze slechte jongens, en ze vieren de 58e Super Bowl. De eerste? Nou, die ligt voor het grijpen op een exclusieve BEF-veiling, waar elke cent naar de Boomer Esiason Foundation gaat. En begrijp dit: zelfs als je de veiling mist, zal 10% van de omzet van de resterende horloges nog steeds goed zijn voor BEF.

Foto: Breitling

Breitling

Wil je een kijkje nemen? Check de website van Breitling. En als je erover denkt er een te bemachtigen, wees dan bereid om 23.500 dollar te laten vallen. Ze liggen voor het oprapen in de winkel en online, dus koop een stukje van deze Super Bowl-actie in beperkte oplage!

Foto: Breitling
Reageer op artikel:
Breitling dropt oogverblindende Chronomat B01 42 Super Bowl LVIII
Sluiten