Braziliaans designhuis is architectonisch hoogtepunt

Redactie 20 Sep 2019 Entertainment

Altijd leuk om in de dure digitale straten rond te rijden op zoek naar de dikste huizen. We hebben weer een bijzondere miljoenenvilla voor je gevonden. Daarvoor gaan we naar Casa in Brazilië, met deze villa ontworpen door Bernardes Arquitetura.

De aannemer heeft zich flink mogen uitleven, want dááámn wat een vette plek is dit zeg. Dit is een stukje ontwerp waar menig architect met jaloezie naar zal kijken. De royale villa biedt een fenomenaal uitzicht over de zee en de baas van het schiereiland Casa. Het huis zelf staat in Guaruja, in de provincie São Paulo.

Casa Peninsula

Stel je voor dat je hier een weekje mag bivakkeren met je vriendengroep. Een Braziliaanse vriendinnengroep erbij, dat kan alleen maar goed gaan. Het huis bestaat uit drie verschillende lagen. Op de begane grond vind je vier slaapkamers en een tv-kamer. Op de middelste verdieping tref je de eetkamer, woonkamer, keuken en het zwembad en de bovenste verdieping heb je nog een paar luxueuze slaapkamers voor de eigenaren. Mocht je interesse hebben en toch knaken in overvloed hebben, bij Casa Peninsula moet je zijn.

Foto’s: Bernardes Arquitetura

Reageer op artikel:
Braziliaans designhuis is architectonisch hoogtepunt
Sluiten