BRABUS komt met 1200 pk sterke Shadow 1200 XC Cross Cabin Black Ops Signature Edition

BRABUS heeft de wereld van boten effe een flinke upgrade gegeven. Weet je nog die adembenemende superboot, de Shadow 900, die ze in 2020 onthulden? Nou, ze hebben zichzelf overtroffen met de Shadow 1200 XC Cross Cabin Black Ops Signature Edition, hun krachtigste boot ooit!

De Shadow 1200 XC beschikt over maar liefst 1.200 pk en kan een duizelingwekkende snelheid van 102 knopen halen (dat is ongeveer 190 km/uur voor landrotten zoals wij). Hoe? Drie 5,7 liter V10 Mercury Racing-motoren, die elk een beestachtig vermogen van 400 pk leveren. Het is alsof je een grand tourer rijdt, maar dan op het water! En kijk eens aan, hij is maar liefst 13 meter lang en weegt maar liefst 17.637 pond, waardoor het de grootste Shadow BRABUS ooit is gemaakt.

Foto: BRABUS

Looks baby!

Nu over naar de mooie dingen: de esthetiek. De Shadow 1200 heeft een strak grafietzwart exterieur, dezelfde geweldige verfbeurt als andere Black Ops-edities. Voeg daar de Signature Style-graphics en zwarte chromen badges op de romp aan toe – het is eigenlijk een zwevend kunstwerk.

Foto’s: BRABUS

Pure luxe

Binnen is het pure luxe. Het Graphite Black-thema wordt voortgezet met de kenmerkende biezen en stiksel van BRABUS. De voorcabine krijgt een dosis carbonfiber en de voorstoelen zijn voorzien van rugleuningen van carbonfiber. En laat me ons je vertellen over de vaarervaring: het is net als een droom. Er is een infotainment-mediamuur, een bar en zelfs elektrische grills en barbcueroosters. Je kan het beschouwen als drijvend pararijs!

Foto’s: BRABUS

Boot met technische snufjes

De Shadow 1200 is uitgerust met eersteklas maritieme technologie, met navigatie-touchscreen schermen van Simrad en JPO-joystickpilot (Joystick Piloting for Outboards) met verrassing! Joystickbesturing. Hij beschikt over een Skyhook-en Mercury- autopilotfunctie.

Foto’s: BRABUS

Als je ervan droomt om zelf de Shadow 1200 XC Cross Cabin Black Ops Signature Edition te bezitten, ga dan naar de website van BRABUS. Ze weten alles over hoe en waar ze die droom werkelijkheid kunnen maken.

Reageer op artikel:
BRABUS komt met 1200 pk sterke Shadow 1200 XC Cross Cabin Black Ops Signature Edition
Sluiten