Jason Statham nailed de Bottle Cap Challenge

redactie 2 Jul 2019 Entertainment

Het internettijdperk heeft al veel challenges gekend en de meesten hebben we zo snel mogelijk verdrongen. De Bottle Cap Challenge is er alleen wel eentje om eens te proberen. Zeker omdat Conor McGregor en Jason Statham ons online uitdagen om het dopje van een fles te trappen.

Er zijn de afgelopen jaren een hoop domme challenges langsgekomen op het internet. Zelfs een paar waarbij mensen wel heel ver gingen om de aandacht te trekken. Zoals het vreten van vaatwastabletten of jezelf wurgen. Daar fronsen wij vooral onze wenkbrauwen van.

De Bottle Cap Challenge plaatsen we wel in het rijtje leuke online challenges. Het gaat er hierbij om dat je met een spin kick de dop van een fles los draait, er komt dus wel wat precisie bij kijken. Uiteindelijk draait het dopje er dus met een rotgang vanaf en dat levert verrassend satisfying beelden op.

MMA

Alles begon bij MMA-fighter Max Holloway. Hij plaatste een filmpje waar hij met een goed geplaatste spin kick een dopje van een fles draaide. Sindsdien zijn er veel UFC-fighters die zo’n uitdaging niet konden laten schieten en het voorbeeld van Max volgden.

View this post on Instagram

Be curious my friends! #challengeaccepted #bottlecapchallenge Passing this on to our guy @johnmayer …. hey John if you can’t complete this challenge @erlsn.acr and I decided you have to come to Hawaii after your tour and kick it with us until you complete it! ??? ?⚡? ?

A post shared by Max Holloway (@blessedmma) on

Aan deze challenge kleeft trouwens hetzelfde principe als bij de Ice Bucket Challenges die een paar jaar geleden gaande was om aandacht te vragen voor de ziekte ALS. Je voert de opdracht in principe pas uit als iemand je heeft genomineerd en als je het dan voltooid hebt, nomineer je op jouw beurt weer iemand anders voor dezelfde challenge.

Zo komt de uitdaging via John Mayer uiteindelijk ook bij acteur Jason Statham (Fast and Furious, The Transporter) terecht. Conor McGregor ziet dat filmpje blijkbaar op Twitter en wacht een nominatie niet eens af. Hij besluit zelf gewoon de challenge als een baas uit te voeren. Ondertussen maakt hij ook nog even reclame voor zijn whiskey, commercieel meesterbrein hè die Conor. Uiteraard gooit hij er nog wel een nominatie uit. Wie kan dat ook anders zijn dan Floyd Mayweather.

Reageer op artikel:
Jason Statham nailed de Bottle Cap Challenge
Sluiten