Luxueus resort op de Malediven is op zoek naar een boekverkoper

redactie 15 Aug 2019 Entertainment

Heb je LinkedIn en alle andere jobsites al uitgespeeld, maar nog steeds jouw droombaan niet kunnen vinden? Wellicht weten wij dan iets voor jou. Als je van zon, zee en strand houdt en o ja, als je ook een beetje verstand van boeken hebt. Dan is deze baan als boekverkoper op de Malediven perfect voor jou.

Wie dacht dat boeken verkopen saai is, heeft het helemaal mis. Veel mensen vinden een vakantie de ideale gelegenheid om een paar boeken te verslinden voor hun plezier. The Ultimate Library speelt hier op in. Het is een organisatie van boekexperts die in samenwerking met Soneva Fushi, een 5-sterrenresort op het Baa Atoll, voor het eerst een pop-upboekenwinkel opende op de Malediven in december 2018. Het eerste seizoen was zo’n succes dat deze oktober voor de tweede keer een winkel wordt geopend op het tropische eiland. Het prachtige resort op de Malediven heeft daarom een vacature openstaan voor een ‘Barefoot Bookseller’.

Vereisten en solliciteren

Wat jouw baan dan precies inhoudt? Als Barefoot Booksellers bezorg je de gasten onvergetelijke literaire momenten van workshops tot persoonlijke consultaties.

De lucky bastard die deze baan weet te bemachtigen, krijgt een opleiding van een maand van het Ultimate Library-team. Je vertrekt vervolgens voor zes maanden naar de Malediven. Het bedrijf is op zoek naar een ‘team player’ met een passie voor boeken. Je moet perfect Engels kunnen schrijven en spreken en een blog bijhouden over je avonturen als boekverkoper op een ‘onbewoond eiland’.

Verder moet je uiteraard de boekenwinkel openhouden, de voorraad van de boekenwinkel bijhouden en leuke activiteiten voor de gasten organiseren zoals schrijflessen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de socialemedia-accounts.Wat het verdient, staat niet in de vacature. Maar alleen de ervaring lijkt al genoeg op te leveren.

Wil je solliciteren? Doe dit dan hier voor 1 september. Vanwege het verwachte aantal sollicitaties, zegt de organisatie alleen te reageren op succesrijke sollicitaties.

Succes boys, laat ons weten als je er doorheen komt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?BIG ANNOUNCEMENT?- We’re officially accepting applications for the next barefoot bookseller! If you would like the opportunity to spend 6 months living in paradise running a small bookshop on an island in the Maldives at @discoversoneva, then here’s your chance… For exact details on how to apply and more information on the role follow the link in our bio. Please make sure you read terms and conditions before applying and good luck! ☀️??? ?: @DanSu92 & Moritz Krebs #Travelblog #Dreamcometrue #Wanderlust #Maldives #Travel #Discoversoneva #UltimateLibrary

Een bericht gedeeld door The Barefoot Bookseller (@barefootbookseller) op

Reageer op artikel:
Luxueus resort op de Malediven is op zoek naar een boekverkoper
Sluiten