Boef helpt je onder je boetes uit met zijn nieuwe app ‘Bonnetje’

Wisten jullie dat 1 op de 4 mensen onterecht boetes betaald? Wij ook niet. Daarnaast weten we ook niet of de cijfers kloppen, dit is enkel wat Boef de wereld vertelt. Ongeacht de exacte cijfers, boetes betalen is kut en je kunt er vaak genoeg onderuit komen. Gelukkig hoef je dit niet meer zelf te doen, Boef heeft namelijk een nieuwe app gelanceerd genaamd ‘bonnetje’. Boef en zijn juristen gaan ervoor strijden om jouw bon ongedaan te krijgen, kost je niks en is zo gepiept. Hoe? Leggen we je allemaal uit.

Boefs Bonnetjes

Niet iedereen verdient bakken met geld, een boete van vijf tientjes aanvechten is ook gewoon de moeite waard (wie het klein niet eert…). Nederland is een gaaf land, maar overheidswebsites zijn soms gruwelijk ingewikkeld. Het hoeft niet eens per se te gaan over bezwaarschriften, maar alleen al bij het aanvragen van een nieuwe paspoort kun je vragen naar je hoofd geslingerd krijgen waarvan je nog nooit hebt gehoord. Boef vond het bullshit en heeft een app gebouwd. Ofja, waarschijnlijk niet zelf, maar je snapt het idee.

Als het goed is kun je binnen 2 minuten je bezwaar maken en Boef doet de rest. Zal vast iets langer duren dan 2 minuten maar dat het sneller is dan zelf bij het CJIB aankloppen geloven we wel. Bovendien is het gratuit, ook erg lekker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)

Hoe verdient Boef dan geld?

Voor niets komt de zon op. Als iemand ons aanbiedt gratis professionele hulp te bieden dan is de eerste vraag in onze Nederlandse koppies: hoe wordt daar geld verdient? Maak je niet druk, je krijgt achteraf geen rekeningen thuisgestuurd. Weet je nog die ene keer dat je in 2015 vertraging had op die vlucht naar Sevilla en je ineens een paar honderd euro terugkreeg? Dit werkt praktisch hetzelfde. Boef en zijn team juristen pakken het op en als ze de zaak winnen moet de staat de proceskosten betalen. Advocaatjes zijn niet goedkoop, het kan dus wel een bonnetje van zo’n 1300 piek worden. Achja, jij blij, Boef blij, advocaten blij.

Fame

Het lijkt niet alleen een goed idee, het blijkt ook een goed idee. De app stond vrij rap (haha) na de release al op de #1 plek van de App Store. Boven Tikkie, boven ING en boven Paypal. Is gewoon Boef man.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)

Reageer op artikel:
Boef helpt je onder je boetes uit met zijn nieuwe app ‘Bonnetje’
Sluiten