We kunnen ons gaan opmaken voor het tweede seizoen van Bodyguard

redactie 21 Feb 2019 Entertainment

Hoewel er nog geen 100% bevestiging is, zijn we heel dicht bij de komst van een tweede seizoen van de vette serie Bodyguard. De schrijver van de serie, Jed Mercurio bevestigt namelijk dat hij in gesprek is met de BBC over een vervolg. Zoals Louis van Gaal zou zeggen: JUICHEN!

De hoofdrolspeler, Richard Madden, zal binnenkort samen komen met Jed om het te gaan hebben over het vervolg van de serie. Zelf heeft de ster nog geen idee waar het verhaal naartoe gaat, maar hij vertelt in een interview met BT dat het volledig aan de briljante schrijver is waar het verhaal naartoe gaat. Richard is in ieder geval wel helemaal in, voor een nieuw seizoen. Hij zegt van de show en van zijn rol te houden. Ook is ‘íe benieuwd wat er met zijn personage, David Budd, zal gebeuren. Nou, dat zijn wij ook!

Bodyguard

De serie gaat over politiesergeant David Budd. David Budd is een heldhaftige oorlogsveteraan, maar zoals vele veteranen lijdt hij aan PTSS. Op een gegeven moment krijgt hij de opdracht om de minister van binnenlandse zaken, Julia Montague, te beschermen. Maar de politiek van Julia staat lijnrecht tegenover David’s idealen. Dit zorgt natuurlijk voor spanningen. Eigenlijk kan ‘ie ook nog helemaal niet werken. De vader van twee kinderen is namelijk fysiek prima in orde, maar mentaal helemaal gesloopt door de stressstoornis. Seizoen 1 liet ons achter met aardig wat vragen, dus we kunnen niet wachten op het tweede deel. Wanneer dit zal zijn is helaas nog wel onduidelijk. Je hebt in ieder geval nog even de tijd om het eerste seizoen terug te kijken. De 8,3 op IMDB is niet voor de poes.

 

Esquire.com

Reageer op artikel:
We kunnen ons gaan opmaken voor het tweede seizoen van Bodyguard
Sluiten