BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses is innovatieve zonnebril met head-up display

BMW Motorrad is lekker bezig met innovatieve nieuwe producten lanceren. Zo komen ze nu met de ConnectedRide Smartglasses, een slimme zonnebril waarin een head-up display is geïntegreerd.

De meeste motoren zijn nog niet voorzien van standaard navigatiesysteem. Je kan natuurlijk zelf een extern navigatiesysteem erop schroeven op je smartphone gebruiken, de Inspector Gadgets onder ons die moeten natuurlijk dit exemplaar hebben.

BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses

Veel informatie

De brillen zijn voorzien van een head-up display waarmee je alle essentiële informatie straight op je vizier wordt geprojecteerd. Denk aan je snelheid, navigatie-instructies en waarschuwingen poppen zo real-time op in je scherm. Natuurlijk is je smart brill connected met het interwebs, zodat jij via GPS de beste en snelste route krijgt voorgeschoteld.

Verder ben je vanzelfsprekend bluetooth connected met je smartphone waardoor je telefoongesprekken kan opnemen en met spraakbediening overige zaken kan opvragen. Andere feature is dat je rijgedrag wordt vastgelegd. Denk aan snelheid, bochthoeken, remgedrag en motorprestaties. Aan de hand van deze data kun jij je rijgedrag weer analyseren.

BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses

Veiligheid, navigatie, connectivity en data-analyse, het zit er allemaal in. Gekke gadget wel hoor. Mocht je je motor gear willen upgraden, dan lijkt ons dit een hippe toevoeging. Voor een kleine duizend piek staat de slimme zonnebril van BMW op je neus. Meer info via de website van BMW Motorrad.

Reageer op artikel:
BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses is innovatieve zonnebril met head-up display
Sluiten