Hardcore BMW M2 Competition is nabij

Redactie 3 jan 2018 Machines

Ben je op zoek naar een leuke auto met veel vermogen waar je op zondagmiddag mee kan spelen, dan zit je prima bij de BMW M2. Meer dan genoeg pk’s (365 om precies te zijn) om je flink uit te leven, maar ook genoeg auto om er mee op vakantie te gaan. Als er dan een hardcore versie van de M2 op het programma staat, is onze aandacht gewekt.

De BMW M2 Competition gaat ‘ie heten. Dus geen CS of CLS, zoals andere extreme BMW’tjes in het verleden meekregen. De M2 Competition krijgt dezelfde motor als de M3 en M4, een drieliter zes-in-lijn twinturbo met 405 pk.

Nog even 50 erbij dus. Moet je prima mee uit de voeten kunnen. Ook de looks zijn wat aangepast. Zo kun je ‘m nu bestellen in een paar nieuwe kleuren, namelijk Silver Hockenheim en Sunset Orange. Doe ons de grijze maar, met het rood-blauwe streepje over de zijkant.

Volgens de mensen die er verstand van hebben, zou de M2 Competition wel eens een van de beste auto’s van dit jaar kunnen worden. Wij wachten het rustig af, maar dat ‘ie hoge ogen kan gaan gooien, lijkt ons duidelijk.

Toch wat groters? Moet je de M5 hebben

BMW M2 Competition BMW M2 Competition
BMW M2 Competition

Hartvoorauto's.nl

Reageer op artikel:
Hardcore BMW M2 Competition is nabij
Sluiten