Upgrade jouw werkplek met dit bluetooth bestuurbare bureau

De kans is groot dat je overdag veel tijd spendeert achter je bureau. Daarom verdient deze plek wel wat aandacht. Je moet je er comfortabel voelen en mag er natuurlijk ook trots op zijn, mits je er kek bij zit natuurlijk. Zit je nog steeds aan dat sfeerloze bureau? Dan is het toch echt tijd om te upgraden. En zeg nou eerlijk, een bureau dat je kan besturen via een app is toch vet?

Bluetooth besturing

Een in hoogte verstelbaar bureau is tegenwoordig heel normaal. Dat het elektrisch kan is natuurlijk mooi meegenomen, maar daar blijft het niet bij. Bij Officetopper vind je de Motion series; een serie zit-sta bureaus die allemaal elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. Het unieke aan deze serie is dat de bureaus een optie hebben tot een bedieningspaneel waardoor jij met een app op je smartphone het bureau in hoogte kunt verstellen. Daarnaast geeft deze app een pushmelding om je te herinneren wanneer je moet gaan staan en houdt het je doelen bij. Dát is pas next level.

Het besturen kan natuurlijk ook gewoon met het bedieningspaneel zelf, maar het is gewoon een ontzettend vette functie om even bij je collega’s te pronken. Mocht dit nou allemaal net iets té gek zijn voor je, vind je ook een ruim assortiment aan zit-sta bureaus bij Officetopper die ook echt niet misstaan op jouw werkplek.

Luxe uitstraling

Met zo’n besturingssysteem upgrade je wel de functionaliteiten van je werkplek, maar niet de looks. En dat is toch hetgeen wat als eerste opvalt. De diverse hout- en onderstelkleuren zorgen ervoor dat je het bureau geheel naar wens samenstelt. Mocht geld nou geen rol spelen, kun je altijd nog een stapje hoger gaan. De Executive uitvoering is namelijk afgewerkt met fineer én heeft een stekkerdoos weggewerkt in het blad. Dan steel je pas echt de show als je je stekkers in het bureaublad stopt en vervolgens je bureau op de juiste hoogte zet met je telefoon.

Diverse uitvoeringen

We lieten net al even vallen dat er verschillende uitvoeringen zijn met zo’n bluetooth besturing. Zo zijn er enkele bureaus en duo bureaus, met of zonder houten wangen. Voor de kantoorpanden met een open kantoortuin zijn de duo bureaus bijvoorbeeld een goede oplossing om werkeilanden te creëren met eventuele scheidingswanden. Zo bevinden 2 werkplekken zich compact bij elkaar maar blijven ze toch gescheiden door de wand.

Mocht je nou een kantoor voor jezelf hebben of je thuiswerkplek een flinke boost willen geven, dan zijn de enkele bureaus er voor jou. Voor de directeuren onder ons is die Executive natuurlijk wel het ultieme bureau, er moet ten slotte altijd een baas boven baas zijn. Toch?

Extra gadgets

Aan de Motion bureaus hangt een aardig prijskaartje, het is dus begrijpelijk dat het niet voor iedereen een toegankelijke upgrade is. Er zijn echter diverse accessoires waarmee jij je werkplek een kleine upgrade kan geven, zonder dat je gehele werkplek op de schop hoeft. Collega’s zullen namelijk ook wel verrast kijken als jij je telefoon op het voetstuk van je lamp legt en deze ineens begint op te laden. Of dat je ineens opstaat voor een koffierondje omdat de kleur van het lampje op je muis verandert. De Markant Energy bureaulamp heeft namelijk een ingebouwde draadloze oplader en de R-go Break HE Muis geeft aan wanneer het tijd is voor pauze door middel van LED-kleursignalen. Zo zijn er genoeg andere opties om jouw werkplek naar het volgende niveau te tillen.

Reageer op artikel:
Upgrade jouw werkplek met dit bluetooth bestuurbare bureau
Sluiten