IJshockeyers hebben meer interesse in tetten dan het winnen van het kampioenschap

Redactie 10 jun 2018 Entertainment

Wij mannen zijn zo simpel. We hebben een duidelijk prioriteiten lijstje en borsten en billen lijken altijd boven aan te staan. De Washington Capitals hebben zojuist de Stanley Cup gewonnen met ijshockey. Triomfantelijk presenteren ze hun beker aan de fans na het behalen van de prijs. Maar op het moment dat een vrouw haar blote borsten tegen het koude glas duwt lijkt niemand nog aandacht voor de beker te hebben. Groot gelijk. 

Toch schijnt de voorste knakker wel blij te zijn met het behalen van de beker. Waarschijnlijk komt dat ook alleen maar omdat hij de vrouw niet gezien heeft. De andere spelers hebben snel hun prioriteiten op een rijtje. Zij hebben wel genoeg geklapt voor de fans en verplaatsen hun aandacht direct naar de dame. Iemand op twitter merkte het moment op, het is ook wel mooi.

Allemaal leuk zo een beker, maar vrouwelijk schoonheid staat altijd boven aan. Wij eren ook graag vrouwelijke schoonheid. Wil je mee eren? Bestel hier jouw FHM500 en bewonder de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Hier nog een keer de video.

Foto: screenshot video
Reageer op artikel:
IJshockeyers hebben meer interesse in tetten dan het winnen van het kampioenschap
Sluiten